Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Προβολή της Νάξου και του Πανναξιακού, μέσω ΝΕΡΙΤ, σε μια δαπανηρή πλην όμως λαμπρή εκδήλωση


  • Δύο ξένες για τον Πανναξιακό που ενισχύεται σημαντικά
  • H κλήρωση της Α1 γυναικών έγινε πριν λίγο στη Νάξο.
πλούσιο φωτορεπορταζ
Η πρώτη αγωνιστική έβγαλε ντέρμπι Παναθηναϊκός - Πανναξιακό
Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της Α1 Γυναικών στις καταπληκτικές εγκαταστάσεις του Σαντάνα beach bar στη Νάξο. Την παράσταση έκλεψαν οι
όμορφες παρουσίες πάνω στην πασαρέλα, με τις 11 αθλήτριες (1 για κάθε ομάδα) να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κερδίζουν το χειροκρότημα του κοινού. Κερδισμένο από την εκδήλωση βγήκε το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ και όλος ο φίλαθλος κόσμος, με την ευχή για ένα ανταγωνιστικό και υγιές πρωτάθλημα.
Αναλυτικά πως εξελίχθηκε η κλήρωση:
21.01: Στο βήμα είναι ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης: «Πιστοί στην πολιτική μας για ανάπτυξη του βόλεϊ στην περιφέρεια, βρισκόμαστε εδώ. Η ΕΟΠΕ μετά την αποχώρηση των Βριλησσίων επέλεξε την ασφάλεια των 11 ομάδων, αφού δεν ήταν δυνατό να ανεβάσει μια επαρχιακή ομάδα», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην βοήθεια της ΝΕΡΙΤ που θα είναι συνεργάτης της Α1 γυναικών. Τέλος αποκάλυψε συμφωνία της ομοσπονδίας με δύο ακτοπλοϊκές εταιρίες που θα κάνουν 50% έκπτωση στις ομάδες.

Αντιπεριφεριάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης: «Αισθάνομαι περήφανος για τις δύο ομάδες των Κυκλάδων που βρίσκονται στην Α1, αλλά και για τον Φοίνικα Σύρου για τις επιτυχίες τους. Η ελληνικό βόλεϊ έχει προσφέρει πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και η περιφέρεια θα είναι δίπλα στις ομάδες».

Αντιδήμαρχος Νάξου Δημήτρης Λιανός: «Μας δινεται η ευκαιρία να σας φιλοξενήσουμε και να γνωρίσετε στις ομορφιές της Νάξου και τα τοπικά προϊόντα».

Πρόεδρος Πανναξιακού, Γιώργος Γιαννάκης: «Η Νάξος είναι ένα νησί που ανέκαθεν αγαπούσε το βόλεϊ. Στο 2011 ο Πανναξιακός πανηγύρισε την άνοδό της στα εθνικά πρωταθλήματα και το 2013 στην Α1. Μάλιστα περσι έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος», είπε και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συντελεστές της διοργάνωσης.

21.16 Η Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός), η Ζωή Φάκη (ΑΕΚ), η Αγγελική Καββαδία (Παναθηναϊκός), η Σία Τοτσίδου (Πανναξιακός), η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Μακεδόνες), η Κλαίρη Βέλλιου (Ηρακλής), η Βιργινία Δικαιούλια (Μαρκόπουλο), η Βαρβάρα Ξαγοραράκη (ΟΠΕΡ), η Γεωργία Μπόκα (Ηλιούπολη), η Μαριαλένα Δραγουμάνου (Ανατόλια) και η Άννα Καβαθά (ΑΟ Θήρας) κάνουν... πασαρέλα για να προωθήσουν τις δημιουργίες του Γιάννη Τόγκου

Λαμπρούση: Στόχος μας είναι να πάρουμε το νταμπλ και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη. Στον Ολυμπιακό γίνεται μια πολύ καλή δουλειά. Θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και όλοι θα έχουν το κίνητρο να κερδίσουν τον Ολυμπιακό

Φάκη: «Είναι δύσκολο να συνδυάζεις σχολείο και αθλητισμό, αλλά μια προγραμματισμό όλα γίνονται. Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει»

Καββαδία: «Το μπλοκ θέλει προσπάθεια και είναι πιο δύσκολο από το μόντελινγκ. Μόλις ξεκινήσουν οι αγώνες θα μπορούμε να απαντήσουμε στο που θα φτάσει ο Παναθηναϊκός»

Τοτσίδου: «Μας δημιουργεί ένα άγχος η προσπάθεια για κάτι καλύτερο από πέρσι, αλλά μια καλή δουλειά θα τα καταφέρουμε»

Κωνσταντίνα Δρακουλίδου: «Είμαστε μια νεανική ομάδα και υπάρχει όρεξη για δουλειά. Θα αγωνιστούμε παιχνίδι με το παιχνίδι και στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του κόσμου»

Κλαίρη Βέλλιου: «Ο Ηρακλής είναι μαγάλη ομάδα και είναι τιμή μου που για 11η χρονιά για αγωνιστώ εκεί. Είμαστε νεανική ομάδα αλλά έχουμε δυνατότητες. Μη ξεχνάμε ότι πέρσι φτάσαμε στο φάιναλ 4 του κυπέλλου»

Βιργινία Δικαιούλια: «Όλες οι κοπέλες τα κατάφεραν πολύ καλά στην πασαρέλα (σ.σ. η ίδια έχει εμπειρία στο μόντελινγκ). Ο προπονητής μας είναι κορυφαίος και μας δίνει κίνητρο. Είναι νωρίς να λέμε για στόχους.

Αννά Καβαθά: «Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον το παιχνίδι με τον Πανναξιακό. Η ομάδα του ΑΟ Θήρας χτίζεται για να πρωταγωνιστήσει στο μέλλο. Χαίρομαι που την Ελένη Μεμετζή την έχω προπονήτρια και όχι αντίπαλο»

Γεωργία Μπόκα: «Στόχος μας είναι η παραμονή και αυτό επιτυγχάνεται με δουλειά. Ελπίζω να διαρκέσει ακόμα περισσότερο η ανατολή του Ηλιου.

Μαριαλένα Δραγουμάνου: «Ευχαριστώ τους Μακεδόνες για τα τρία χρόνια που συνεργάστηκα μαζί τους. Φέτος είμαι το Ανατόλια και θέλουμε να παραμείνουμε κατηγορία»

Βαρβάρα Ξαγοραράκη: «Σίγουρα υπάρχει ενθουσιασμός που θα έχω αντίπαλο την αδερφή μου. Με τον ΟΠΕΡ θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Ολοκληρώθηκε η πασαρέλα των αθλητριών με τις νέες δημιουργίες του Γιάννη Τόγκου. Όλος ο κόσμος κοιτούσε τις πανέμορφες αθλήτριες που παρά το άγχος τους τα πήγαν περίφημα και άξια κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού. Όπως ήταν φυσιολογικό όταν έκανε την εμφανισή της η Σία Τοτσίδου επικράτησε ένα μικρό... πανδαιμόνιο καθώς είχε τους δικούς της υποστηρικτές. Σε λίγη ώρα ακολουθεί η κλήρωση της Α1 Γυναικών, με τις ομάδες να έχουν ήδη μπει στην κληρωτίδα.

1η Αγωνιστική
Παναθηναϊκός - Πανναξιακός
ΟΠΕΡ - Ηρακλής
ΑΕΚ - ΑΟ Θήρας
Ηλιούπολη - Μακεδόνες Αξιού
Ολυμπιακός - Ανατόλια
Ρεπό: Μαρκόπουλο
  • Την 5η αγωνιστική θα έχουμε ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός,
  • 10η αγωνιστική ΟΣΦΠ -ΑΕΚ
  • 11η αγωνιστική ΑΕΚ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

«Βόμβα» από Βουλγαρία και ενίσχυση από Σερβία ο Πανναξιακός
Η ομάδα της Νάξου, απέκτησε την Σέρβα διαγώνια Μιλιτσα Γιόβιτς που μάλιστα βρέθηκε και στην κλήρωση και την Βουλγάρα ακραία Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα.
Η πρώτη αποφοίτισε από Αμερικάνικο Κολλέγιο και είναι γεννημένη στο 1990, ενώ η Τσετάνοβα έχει μια αξιόλογη καριέρα, σε ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Λέφκσι Σόφιας και τα τελευταία 3 χρόνια έπαιξε στην Ρουμάνικη Τάργκου Μούρες. Πρόκειτα για διεθνή αθλήτρια που είχε συμμετοχές και στο Ευρωπαϊκό λίγκ πριν από λίγους μήνες



Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική
ΑΟ Μαρκοπούλου - ΡΕΠΟ
ΟΠ Ρεθύμνου - ΓΣ Ηρακλής
ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣ Μακεδόνες
Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΣΑΑΚ Ανατόλια
ΑΕΚ Αθηνών - ΑΟ Θήρας
Παναθηναϊκός ΑΟ - Πανναξιακός ΑΟΝ

2η αγωνιστική
Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Μαρκοπούλου
ΡΕΠΟ - ΟΠ Ρεθύμνου
ΓΣ Ηρακλής - ΓΣ Ηλιούπολης
ΑΣ Μακεδόνες - Ολυμπιακός ΣΦΠ
ΣΑΑΚ Ανατόλια - ΑΕΚ Αθηνών
Πανναξιακός ΑΟΝ  -  ΑΟ Θήρας

3η αγωνιστική
ΟΠ Ρεθύμνου - Παναθηναϊκός ΑΟ
ΓΣ Ηλιούπολης - ΡΕΠΟ
Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΓΣ Ηρακλής
ΑΕΚ Αθηνών - ΑΣ Μακεδόνες
ΑΟ Θήρας - ΣΑΑΚ Ανατόλια
ΑΟ Μαρκοπούλου - Πανναξιακός ΑΟΝ

4η αγωνιστική
Παναθηναϊκός ΑΟ - ΓΣ Ηλιούπολης
ΑΟ Μαρκοπούλου - ΟΠ Ρεθύμνου
ΡΕΠΟ - Ολυμπιακός ΣΦΠ
ΓΣ Ηρακλής - ΑΕΚ Αθηνών
ΑΣ Μακεδόνες - ΑΟ Θήρας
Πανναξιακός ΑΟΝ - ΣΑΑΚ Ανατόλια

5η αγωνιστική
Ολυμπιακός ΣΦΠ - Παναθηναϊκός ΑΟ
ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΟ Μαρκοπούλου
ΑΕΚ Αθηνών - ΡΕΠΟ
ΑΟ Θήρας - ΓΣ Ηρακλής
ΣΑΑΚ Ανατόλια - ΑΣ Μακεδόνες
ΟΠ Ρεθύμνου - Πανναξιακός ΑΟΝ

6η αγωνιστική
Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΕΚ Αθηνών
ΑΟ Μαρκοπούλου - Ολυμπιακός ΣΦΠ
ΟΠ Ρεθύμνου - ΓΣ Ηλιούπολης
ΡΕΠΟ - ΑΟ Θήρας
ΓΣ Ηρακλής - ΣΑΑΚ Ανατόλια
Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΣ Μακεδόνες

7η αγωνιστική
ΑΟ Θήρας - Παναθηναϊκός ΑΟ
ΑΕΚ Αθηνών - ΑΟ Μαρκοπούλου
Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΟΠ Ρεθύμνου
ΣΑΑΚ Ανατόλια - ΡΕΠΟ
ΑΣ Μακεδόνες - ΓΣ Ηρακλής
ΓΣ Ηλιούπολης - Πανναξιακός ΑΟΝ

8η αγωνιστική
Παναθηναϊκός ΑΟ - ΣΑΑΚ Ανατόλια
ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΟ Θήρας
ΟΠ Ρεθύμνου - ΑΕΚ Αθηνών
ΓΣ Ηλιούπολης - Ολυμπιακός ΣΦΠ
ΡΕΠΟ - ΑΣ Μακεδόνες
Πανναξιακός ΑΟΝ - ΓΣ Ηρακλής

9η αγωνιστική
ΑΣ Μακεδόνες - Παναθηναϊκός ΑΟ
ΣΑΑΚ Ανατόλια - ΑΟ Μαρκοπούλου
ΑΟ Θήρας - ΟΠ Ρεθύμνου
ΑΕΚ Αθηνών - ΓΣ Ηλιούπολης
ΓΣ Ηρακλής - ΡΕΠΟ
Ολυμπιακός ΣΦΠ - Πανναξιακός ΑΟΝ

10η αγωνιστική
Παναθηναϊκός ΑΟ - ΓΣ Ηρακλής
ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΣ Μακεδόνες
ΟΠ Ρεθύμνου - ΣΑΑΚ Ανατόλια
ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΟ Θήρας
Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΕΚ Αθηνών
Πανναξιακός ΑΟΝ - ΡΕΠΟ

11η αγωνιστική
ΡΕΠΟ - Παναθηναϊκός ΑΟ
ΓΣ Ηρακλής - ΑΟ Μαρκοπούλου
ΑΣ Μακεδόνες - ΟΠ Ρεθύμνου
ΣΑΑΚ Ανατόλια - ΓΣ Ηλιούπολης
ΑΟ Θήρας - Ολυμπιακός ΣΦΠ
ΑΕΚ Αθηνών - Πανναξιακός ΑΟΝ

















Δεν υπάρχουν σχόλια: