Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στη Νάξο - Σύλληψη 50χρονου για μη έκδοση αποδείξεων στη Μύκονο

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ και ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ [12.00’ ώρα της 08-08-2014 έως
12.00’ ώρα της 09-08-2014]
Στις 08-08-2014 το απόγευμα συνελήφθη στη Χώρα Νάξου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου ένας 30χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας 50χρονος ημεδαπός, για μη έκδοση αποδείξεων σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης, στη Μύκονο
Στο πλαίσιο του ελέγχου, διαπιστώθηκε η
μη έκδοση (449) αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, συνολικής αξίας 11.225 ευρώ
Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθη σήμερα (08.08.2014) στη Μύκονο, στο πλαίσιο εκτεταμένων ελέγχων φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, 50χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.
Ειδικότερα, μεικτό κλιμάκιο των Τμημάτων Φορολογικής Αστυνόμευσης και Κοινωνικής & Ασφαλιστικής Προστασίας, μετέβη στο νησί της Μυκόνου για τη διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και άλλες επιχειρήσεις, με στόχο την εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας, καθώς και των διατάξεων για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία.
Μεταξύ άλλων, σήμερα νωρίς το πρωί, ελέγχθηκε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου διαπιστώθηκε η μη έκδοση (449) αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 11.225 ευρώ.
Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας, στην οποία ανήκει το νυκτερινό κέντρο, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.
Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση καθ’ όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου ένας (1) αλλοδαπός που προσπάθησε να ταξιδέψει παράνομα για Ιταλία
Συνελήφθη σήμερα (9.8.2014) στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 20χρονος υπήκοος Συρίας κατηγορούμενος για πλαστογραφία πιστοποιητικών.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί ο κατηγορούμενος μετέβη στον Κρατικό Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση πλαστού δελτίου ταυτότητας πολωνικών αρχών επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση για Ιταλία.
Το πλαστό δελτίο ταυτότητας κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: