Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Η «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών. Στη Μεγάλη Εβδομάδα της περίσκεψης και απόφασης του λαού μας για τη νέα δημοτική Αρχή της επόμενης πενταετίας. Με τη δημοσιοποίηση του προγράμματός μας, απευθυνόμαστε σε κάθε προοδευτικό και δημιουργικό πολίτη των νησιών μας, ιδιαίτερα στη νεολαία, σε όποιο πολιτικό χώρο και αν ανήκουν. Γιατί τα
νησιά μας είναι οι κάτοικοί τους.
Καλούμε όλους να γίνουν συμμέτοχοι στην προσπάθειά μας για ένα νέο ξεκίνημα αναγέννησης του
τόπου μας, για μια σοβαρή και ολοκληρωμένη αυτοδιοικητική προσπάθεια, με όραμα, με γνώση και ρεαλισμό για το δήμο μας και την αναπτυξιακή του προοπτική. Με όραμα για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, που θα βασίζεται στις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας και στα ισχυρά του χαρακτηριστικά, τα οποία μέχρι σήμερα έχουν μείνει ουσιαστικά αναξιοποίητα. Με γνώση σχετικά με τις πραγματικές δυνατότητες που υπάρχουν. Με ρεαλισμό, για τους εφικτούς στόχους.
Λυδία λίθος ο διάλογος με τους πολίτες και τις κοινωνικές οργανώσεις των νησιών μας  για το σήμερα και το αύριό τους. Εξακολουθούμε να προσκαλούμε και να προκαλούμε-παρά την εύγλωττη σιωπή του απερχόμενου δημάρχου- σε δημόσιο, οργανωμένο διάλογο όλες δημοτικές κινήσεις, για τα προβλήματα των νησιών μας και των κοινωνιών τους.
Ανοίγουμε το δρόμο της δημοτικής συμμαχίας ΟΛΩΝ των Αξωτών και Μικροκυκλαδιτών, της συνέργειας σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα.
Σήμερα ξαναθερμαίνουμε το όραμα για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες που θέλουμε την επόμενη πενταετία, με προοπτική το 2020.
Στηριζόμαστε στους ανθρώπους των νησιών μας, στους πολίτες, στους δημότες, στους κατοίκους και στους απόδημους. Αντλούμε δύναμη από την παρότρυνση, τις ιδέες, τις πρωτοβουλίες και τη δημιουργικότητά τους. Στην προσπάθεια μας θέλουμε να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, με την αποφασιστική γνώμη τους και τη γνώση που έχουν για τα προβλήματα και τις λύσεις που απαιτούνται.
Οι προγραμματικές μας θέσεις είναι ανοιχτές σε κάθε πολίτη που θέλει να καταθέσει τις απόψεις και την κριτική του.
Είμαστε πρόσφοροι στις προτάσεις που θα βελτιώσουν τον σχεδιασμό και την αποτελεσματικότητα των λύσεων που προτείνουμε, έτσι ώστε την 1η Σεπτεμβρίου να είμαστε έτοιμοι και χωρίς καθυστερήσεις να ξεκινήσουμε τη νέα πορεία του δήμου.
Με την ψήφο σας την ερχόμενη Κυριακή 18 Μαΐου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο του δήμου μας. Και το κεφάλαιο αυτό θα γράψει η «Νησιωτική Πολιτεία» και ο Νίκος Μαϊτός μαζί σας, με τους πολίτες των νησιών μας.
«Με λογισμό και μ’ όνειρο», όπως γράφει ο Διονύσιος Σολωμός στους «Ελεύθερους Πολιορκημένους».

Σηνημμένο το πρόγραμμα





























1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23



Δεν υπάρχουν σχόλια: