Σάκης Ρουβάς, Μιχάλης ΧατζηγιάννηςDemy, Shaya, Κόκκινα Χαλιά, Stan, Onirama, είναι κάποιοι από τους τραγουδιστές που έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Παπαδάκος.
Ο σκηνοθέτης των επιτυχιών, όπως χαρακτηρίζεται στο χώρο του, Γιάννης Παπαδάκος, έχει κάνει ρεκόρ video clips εδώ και τρία χρόνια που ασχολείται επαγγελματικά με το
αντικείμενο. Πάνω από 20 clips ετησίως έχουν την υπογραφή του, με τον ίδιο να κάνει χιούμορ και να αναρωτιέται: «Γιατί πολλά είναι; Αφού δεν κάνουμε γυμναστική, τρέχουμε στα γυρίσματα»!
Ποιος τον «έτρεξε» όμως περισσότερο; Ο Γιάννης Παπαδάκοςθυμάται…
«Το video clip του Μύρωνα Στρατή για το τραγούδι Σκοτεινή πλευρά μας ξεθέωσε. Τα γυρίσματα διήρκησαν 10 ημέρες, γυρνάγαμε από τον Ιππικό όμιλο στο Μαρκόπουλο, στο σπίτι τουΜύρωνα και της Μαίρης (σ.σ. Συνατσάκη) όπου μόλις είχαν συγκατοικήσει και από τα clubs της Αττικής σε χωράφια και απόμερα μέρη. Το clip ήταν σαν ταινία μικρού μήκους, είχε πολλή δουλειά, τόσο στα γυρίσματα όσο και στο μοντάζ. Το αποτέλεσμα όμως μας δικαίωσε. Και θέλω να σημειώσω εδώ πως ήταν η μοναδική φορά που εκτός από το video clip, το μουσικό κανάλιMAD, έπαιξε ένα βίντεο 10’, με όλη την ιστορία του clip».
Όσο για τα video clips που σκέφτεται και χαμογελά είναι το The Sun με τη Demy και το Πάλι απ’ την αρχή, της Κατερίνας Στικούδη. «Στο πρώτο ένιωθα τέλεια γιατί γυρίστηκε στη Νάξο, την ιδιαίτερη πατρίδα μου, ενώ το δεύτερο γυρίστηκε στην Κύπρο και όλοι νομίζαμε πως ήμαστε πενταήμερη».
http://www.peoplegreece.com/