Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Εσείς ποιον θα ψηφίσετε στις εκλογές για το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων;

ekloges

Αλλαξε ...νεα ενημερωση !!!!!

Aλλη μια διαδικτυακή δημοσκόπηση φέρνει στην πρώτη θέση τον επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "Πολίτες για τα νησιά μας" Βασίλη Βρούτση. Η ψηφοφορία γίνεται στην ιστοσελίδα http://www.naxos24.gr όπου μπορείτε να πάρετε μέρος και να δείτε τα αποτελέσματα. Μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως
 τα αποτελέσματα έχουν ώς εξής: 1ος: Βασίλης Βρούτσης - «Πολίτες για τα νησιά μας» (43%, 129 ψήφοι) 2ος: Μανόλης Μαργαρίτης - «Στροφή στο μέλλον» (32%, 97 ψήφοι), 3ος: Νίκος Μαϊτός - «Νησιωτική Πολιτεία» (17%, 52 ψήφοι) και 4η:Ευδοκία Ψαρρά - «Λαϊκή Συσπείρωση» (8%, 21 ψήφοι)

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι σε κάθε περίπτωση οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις έχουν τρωτά που δεν επιτρέπουν την ορθή αποτύπωση της κοινής γνώμης, όμως μπορούμε να βγάλουμε ένα κατ΄αρχήν συμπέρασμα ότι οι ασχολούμενοι με τα ηλεκτρονικά μέσα που είναι κυρίως οι νέοι, δίνουν σαφές προβάδισμα στον "δικό τους" υποψήφιο...
(Β.τ.Ν)

Η εικόνα της ιστοσελίδας naxos24.gr όπως είναι αυτή τη στιγμή:

Εσείς ποιον θα ψηφίσετε στις εκλογές για το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων;

Οι υποψηφιότητες για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου για το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχουν ως εξής : Ο τωρινός μας δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης με την παράταξη «Στροφή στο μέλλον», ο Βασίλης Βρούτσης με την παράταξη « Πολίτες για τα νησιά μας», ο Νίκος Μαΐτός με τη «Νησιώτικη Πολιτεία» και η Ευδοκία Ψαρρά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων».
Οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν , η επιλογή είναι δική σας,,, Μπορείτε να εκφράσετε την πρόθεση ψήφου σας στην δημοσκόπηση που ακολουθεί για να δούμε ποιος είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για την θέση του δημάρχου στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Εσείς ποιον θα ψηφίσετε στις εκλογές για το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων;
    • Βασίλης Βρούτσης - «Πολίτες για τα νησιά μας» (43%, 129 Votes)
    • Μανόλης Μαργαρίτης - «Στροφή στο μέλλον» (32%, 97 Votes)
    • Νίκος Μαϊτός - «Νησιωτική Πολιτεία» (17%, 52 Votes)
    • Ευδοκία Ψαρρά - «Λαϊκή Συσπείρωση» (8%, 21 Votes)
    Total Voters: 299
    • Μανόλης Μαργαρίτης - «Στροφή στο μέλλον» (50%, 338 Votes)
    • Βασίλης Βρούτσης - «Πολίτες για τα νησιά μας» (33%, 225 Votes)
    • Νίκος Μαϊτός - «Νησιωτική Πολιτεία» (12%, 79 Votes)
    • Ευδοκία Ψαρρά - «Λαϊκή Συσπείρωση» (5%, 32 Votes)

    Total Voters: 674

Δεν υπάρχουν σχόλια: