Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ραντεβού με την ιστορία έχουν σήμερα Τετάρτη (4.00΄μ.μ.) τα κορίτσια του Πανναξιακού



87

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Ρεθύμνου στις 16:00 με διαιτητές τους κυρίους Κοκοτσάκη και Βογιατζή.
Στο Ρέθυμνο, τέσσερις ημέρες μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων που διεξήχθη στην Νάξο, ο ΟΠΕΡ φιλοξενεί σήμερα τον Πανναξιακό στην 3η επίσημη φετινή
αναμέτρηση των δύο ομάδων, η οποία όμως είναι ιστορική καθώς όποια κι αν κερδίσει θα βρεθεί για
πρώτη φορά σε Final 4 Κυπέλλου. Ο Πανναξιακός πάντως μετρά δύο νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ το Ρέθυμνο είχε κερδίσει το φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο του τουρνουά της Σαντορίνης.

«Είναι τελείς διαφορετικό ματς απ’ αυτό του περασμένου Σαββάτου, αλλά και του πρώτου γύρου, σίγουρα όμως θα έχουμε ως οδηγό το 3ο και 4ο σετ από το παιχνίδι της Νάξου», είπε ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος ο οποίος θα έχει στη διάθεση του την Ίρα Φεντότοβα και συμπλήρωσε: «Περιμένουμε να παίξουμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο και σε συνδυασμό με τη δική μας αποφασιστικότητα είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για εμάς. Θέλουμε πάρα πολύ να πάμε στο Final 4».
Από την πλευρά του ο Ζόραν Κόβαζιτς δήλωσε ότι «είμαστε απολύτως έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και βλέπω με ικανοποίηση ότι στην ομάδα υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα. Ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ο κόσμος θα στηρίξει τον ΟΠΕΡ βάζοντας πίεσε σε εμάς, αλλά είμαστε έτοιμοι και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας».

Ο Σέρβος τεχνικός σημείωσε επίσης ότι οι δύο νίκες που έχει πετύχει η ομάδα στο πρωτάθλημα «μας κάνουν να πιστεύουμε ότι έχουμε το προβάδισμα. Ο ΟΠΕΡ θα έχει πίεση αφού παίζει εντός έδρας, ενώ εμείς έχοντας κερδίσει δύο φορές πιστεύουμε ότι μπορούμε να πανηγυρίσουμε και αύριο. Σεβόμαστε το Ρέθυμνο, ξέρουμε ότι θα είναι μια μεγάλη μάχη, αλλά έχουμε την εμπειρία για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: