Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Κυκλοφόρησε το Χριστουγεννιάτικο my naxos - Μην το χάσετε!

Κυκλοφόρησε το νέο, εορταστικό τεύχος του δημοφιλούς περιοδικού my naxos "γεμάτο"από τη λάμψη των Χριστουγέννων!
Ανάμεσα στα θέματα του περιοδικού θα βρείτε, το πολύ ενδιαφέρον άρθρο της Μαρίας Καλτσά (Φιλόλογος,κάτοχος μεταπτυχιακού Λαογραφίας) "Να τα πούμε;"για τα κάλαντα της Νάξου και την
ιστορία τους μέσα στο χρόνο, το άρθρο του Πνευματικού Κέντρου Κορωνίδας και του Συλλόγου Γυναικών του χωριού "Όπως παλιά", με συνεντεύξεις από ηλικιωμένους, για τα Χριστούγεννα του χθες και του σήμερα, αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα στο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και στις Εορταστικές εκδηλώσεις των ημερών.

Στο νέο my naxos, διαβάστε επίσης προτάσεις διακόσμησης από τη Λία Στάη, για τη λειτουργία του Κέντρου διά Βίου Μάθησης στη Νάξο από τον Γιώργο Καζάζη (υπεύθυνο εκπαίδευσης), καθώς και τις τέλειες συνταγές που δίνει ο chef Στέλιος Κορρές για τις εορταστικές ημέρες. Την ομορφιά μας σε αυτό τοτεύχος φροντίζει η Μαρία Προμπονά, ενώ μην παραλείψετε να το συμβουλευτείτε για να αγοράσετε βιβλία ή να ενοικιάσετε dvd.
Τέλος στο Χριστουγεννιάτικο my naxos θα βρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για ψυχαγωγία και διασκέδαση αλλά και τις αγορές σας από το νησί της Νάξου.

Το my naxos διανέμεται Δωρεάν και μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα όπου πωλείται ο τύπος, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες.

Επίσης μην ξεχνάτε ότι το my naxos μπορείτε να το διαβάσετε και ιντερνετικά στο: issuu.com/mynaxos

Μην το χάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: