Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

H Ελλάδα και το Νότιο Αιγαίο ο κυριότερος τουριστικός προορισμός για την αυστριακή αγορά

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, 4/10/2013 η διήμερη επίσκεψη των εκπροσώπων της
αεροπορικής εταιρεία Flyniki (του Ομίλου της AirBerlin), καθώς και διευθυντικών στελεχών των μεγαλύτερων Tour Operators και ομίλων ταξιδιωτικών γραφείων της Αυστρίας και της Γερμανίας , με τα οποία η εν λόγω εταιρεία συνεργάζεται, όσον αφορά το σημαντικό τουριστικό προορισμό του Νοτίου Αιγαίου. Η Flyniki/AirBerlin επέλεξε το νησί της Μυκόνου ώστε να παρουσιάσει το πρόγραμμά της για την καλοκαιρινή περίοδο του 2014. Την αποστολή συνόδευσαν η διευθύντρια του ΕΟΤ Αυστρίας κυρία Μπαμπάκου Αθηνά και ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου, κύριος Ιωάννης Ραφαλιάς.

Ύστερα από πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανέλαβε τη συνδιοργάνωση του εν λόγω fam trip έχοντας την αρωγή της Ένωσης ξενοδόχων Μυκόνου και εξασφαλίστηκε η άρτια διεξαγωγή του όλου εγχειρήματος. Τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου ανέλαβαν να εκπροσωπήσουν ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Μυκόνου κύριος Μαργάρας Βασίλης και ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κύριος Κουκάς Κωνσταντίνος, επισημαίνοντας τις σημαντικές προοπτικές της περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης του συνόλου των νησιών της Π.Ν.ΑΙ. στους προσκεκλημένους. Άλλωστε, η Ελλάδα, σύμφωνα με τους αυστριακούς τουριστικούς πράκτορες είναι ο κυριότερος καλοκαιρινός τουριστικός προορισμός για την αυστριακή αγορά. Στην ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος ήταν παρούσα και η δημαρχεύουσα Μυκόνου, κυρία Γρυπάρη Ειρήνη.

«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υποστηρίζει με συνέπεια τέτοιου είδους εγχειρήματα, τα οποία αποσκοπούν στην αποτελεσματικότερη προβολή των νησιών της στις σημαντικές αγορές της Ευρώπης και όχι μόνο. Υπάρχει αισιοδοξία ότι τέτοιου είδους συνέργειες θα συνεχιστούν και στο μέλλον» δήλωσε η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Π.Ν.ΑΙ., κυρία Φτακλάκη Ελευθερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: