Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Καταιγιστικός ήταν ο Πανελευσινιακός στο παιχνίδι με τη Μύκονο, καθώς επιβλήθηκε 4-0, για
τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Οι «σταχυοφόροι» επέβαλλαν από το ξεκίνημα τον ρυθμό τους και στο 6’ ο Μιχελής έκανε τη σέντρα και ο Παπαπαναγιώτου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 18’ ο Μήτρακας έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και καταλογίστηκε πέναλτι. Όμως ο Ρούσεφ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πάλιουρα από τον άσπρη βούλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι οι γηπεδούχοι σημείωσαν ένα γρήγορο γκολ, καθώς στο 49’ ο Κουσκουνάς με προβολή πέτυχε το 2-0. Στο 60’ ο Μήτρακας δέχτηκε και δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τη Μύκονο με δέκα παίκτες. Ο Πανελευσινιακός εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που βρήκε και στο 69’ ο Μιχελής έκανε το 3-0, ενώ ο Κουσκουνάς στο 81’ με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανέλλας): Παλιγγίνης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Μιχέλης, Ουέλινγτκον (81’ Αλεξανδρόπουλος), Κουσκουνάς, Ρούσεφ (57’ Μακρίδης), Σωτηρόπουλος (72’ Ξύδης)
ΜΥΚΟΝΟΣ (Παχατουρίδης): Παλιούρας, Καρπαθάκης, Θεοδώρου, Μήτρακας , Καλαϊτζίδης (17’ Τσάλμας), Γιογιός, Καμπάνης (65’ Φιορεντίνος), Ξένος, Πανέτας, Καρακάσογλου, Καρράς (46’ Λυμπερόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: