Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

¨Ηττα (0-1) και αποκλεισμός απο το Κύπελλο του Πανναξιακού


Την ήττα με 1-0 και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του κυπέλλου της Γ' Εθνικής γνώρισε ο Πανναξιακός σήμερα το μεσημέρι στο ΔΑΚ Νάξου, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής σεζόν, από τον αστέρα Βάρης. Ο Πανναξιακός πίεσε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και έχασε σωρεία ευκαιριών ενώ ταυτόχρονα βρήκε μπροστά του μία καλά στημένη άμυνα, έναν τερματοφύλακα που
όταν χρειάστηκε επενέβη σωστά και πήρε τη νίκη πρόκριση με γκολ του Ζώνα στο 86' σε μία από.... τις ελάχιστες καλά οργανωμένες αντεπιθέσεις. Έξυπνη πάσα στη πλάτη του Σάββα από τον Καζάτζη και έξοχο πλασέ στην έξοδο του Τσαϊλάκη και 0-1. Χρόνος δεν υπήρχε για ανατροπή και ο Αστέρας σημείωσε ιστορική πρόκριση στο νεοσύστατο θεσμό του κυπέλλου της Γ' Εθνικής.
Θαυμάσια απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Ούσιου απεσώβησε στο 93΄ την ισοφάριση και την ...παράταση.
Οι 400 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο της Νάξου απόλαυσαν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με σωστό ρυθμό παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία ήταν στα ύψη λόγω ώρας και με δεδομένο ότι για τον Πανναξιακό ήταν μόλις το 3ο φετινό του παιχνίδι σε μία ομάδα που έχει 17 νέα πρόσωπα.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Τσαϊλάκης, Σάββας, Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος (89’ Μποδώνιας), Βάσος, Καλογέρης, Καρούσης, Παπαδόπουλος, Ντούκα, Αριανούτσος, Βούλγαρης (72’ Παπασταθόπουλος)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Ούσιος, Δρακοντίδης, Κόπελας, Πλίτσης (90+1’ Παπαδημητρόπουλος), Σκουρλής, Κωβαίος (68’ Δράμης), Μίχος, Φωστέρης (90+5’ Καρδαμίτσης), Καζάντζης, Ζώνας, Ανδρεαδάκης
Πηγή: http://www.onsports.gr

Άτυχος αποκλεισμός στο Κύπελλο για τον Πανναξιακό από τον Αστέρα Βάρης

Πανναξιακός,κύπελλο,ΔΑΚ Νάξου
Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της αγαπημένης μας ομάδας για τη σεζόν 2013-14, δυστυχώς δεν "γευτήκαμε" τη χαρά της νίκης και αποκλειστήκαμε από τη συνέχεια του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής, αφού ο Πανναξιακός έφυγε ηττημένος σήμερα το μεσημέρι από το ΔΑΚ Νάξου, χάνοντας 0-1 από τον Αστέρα Βάρης.

Με ένα γκολ, 3 λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού, σε μια φάση όπου εκτέθηκε η άμυνά μας, η ομάδα της Βάρης κατάφερε να φύγει νικήτρια από το ΔΑΚ και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου κι αφού είχε προηγηθεί, λίγα λεπτά νωρίτερα, μια πολύ καλή ευκαιρία για τον Παπασταθόπουλο να "ανοίξει" το σκορ.

Μετά τον σημερινό αποκλεισμό, η ομάδα μας θα επικεντρωθεί από εδώ και πέρα, αποκλειστικά στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία, αγωνιζόμενη πλέον μόνο για το πρωτάθλημα, που ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, με ένα δύσκολο, εκτός έδρας αγώνα, στα Ζωνιανά, στην Κρήτη, κόντρα στην τοπική ομάδα.

Δυστυχώς, όπως είχαμε σχολιάσει και μετά το φιλικό της ομάδας στην Αθήνα, κόντρα στη Δόξα Βύρωνα, ο Πανναξιακός φαίνεται να μην είναι ακόμη ετοιμοπόλεμος και να χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια της η ομάδα και τελικά, σε ένα μεγάλο βαθμό, ίσως σε αυτό να οφείλεται η σημερινή ήττα.

Παρ' όλα αυτά, εμείς ως οπαδοί, ευελπιστούμε να δούμε πολύ σύντομα τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό ρόλο και σε αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξει ο πολύ ικανός και πεπειραμένος προπονητής μας, ο κος Βλαστός.

Θα συνεχίσουμε από εδώ και πέρα να δίνουμε τις μάχες για την παραμονή μας στη Γ' Εθνική και πιστεύουμε, στο τέλος της σεζόν, να είμαστε "νικητές" και να πανηγυρίζουμε για αυτήν την επιτυχία, σε ένα πραγματικά πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Σαν Σ.Φ. Αθήνας, καλούμε τον κόσμο μας να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να μην απογοητευτεί από τη σημερινή αποτυχία, καθώς μόλις τώρα, ξεκινά ο μακρύς δρόμος του Πανναξιακού στη Γ' Εθνική. Πιστεύουμε στην ικανότητα των παικτών και του προπονητή μας και πολύ σύντομα, θα δούμε και τις νίκες να έρχονται.

Ο κόσμος του Πανναξιακού σε Νάξο και Αθήνα πρέπει να δείξει την πίστη και την αγάπη του για την ομάδα και πραγματικά, μας στενοχωρεί το γεγονός οτι όπως είδαμε, από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σήμερα, στις εξέδρες του ΔΑΚ, ήταν λιγοστοί οι φίλαθλοι που πήγαν να στηρίξουν την ομάδα.

Εάν ο κόσμος δεν βρίσκεται στο πλευρό του Πανναξιακού, κυρίως μέσα στη Νάξο και δεν γίνει "καυτή" έδρα το ΔΑΚ, τότε οι αντίπαλοι μας φέτος, που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητοι θα έρχονται για "διακοπές" στη Νάξο και θα παίρνουν θετικά αποτελέσματα.

Είναι επιβεβλημένο, σε αυτήν την τόσο δύσκολη κατηγορία, ο Πανναξιακός να αντλεί τη δύναμή του και απο τους οπαδούς του, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλους αντιπάλους να αγωνίζονται φέτος στη Νάξο.

http://www.pannaxiakos-athensclub.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: