vtn |
και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Συγκεκριμένα:
Βάση των Υγειονομικών Διατάξεων του ΕΦΕΤ ΥΑ 14708, ΦΕΚ 1616, μια επιχείρηση ή Φορέας, υποχρεούται να φροντίσει να συμμετέχει το Προσωπικό στο Πρόγραμμα ΕκπαίδευσηςΑσφάλειας και Υγιεινής Τροφίμων, ακόμη και αν έχει ως μοναδικό απασχολούμενο τον ιδιοκτήτη. Η Βασική αυτή υποχρέωση ελέγχεται κατά τις επιθεωρήσεις των ελεγκτικών φορέων, καθώςκαι με την εφαρμογή του νέου επικείμενου συστήματος «Διατροφικού Τειρεσία» του ΕΦΕΤ. Ο Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης και Υλοποίησης του Προγράμματος, και οι διαδικασίες Υλοποίησης, εντάσσονται στο πεδίο «Επαγγέλματα Υγείας και Πρόνοιας» με αριθμό Πιστοποίησης 4686-09 από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης. Επίσης, το Πρόγραμμα εντάσσεται στις προδιαγραφές της Κρατικά επιδοτούμενης Δράσης ΛΑΕΚ, και το κόστος δύναται να είναι Κρατικά επιδοτούμενο.
Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα γίνεται με τηλεφωνική συμμετοχή μέσω απλών διαδικασιών.
Προθεσμία εκδήλωσης συμμετοχής έως Τρίτη 28 Αυγούστου
Πληροφορίες για συμμετοχή καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-20:30 και Σάββατο 9:00-14:30, στα τηλ.: 801 11 37 100 (αστική χρέωση), 2810313773 και στοemail: info@eurodiapistefsi.com.
ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ - ΕΥΡΩΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ - ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ(Αριθμός Διαπίστευσης Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης : 4686-09)
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΛΛΑΔΑΣ: Σόλωνος 23 ΗΡΑΚΛΕΙΟ, T.Κ. 71409
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 801 11 37 100 (αστική χρέωση), 2810 313773 FAX: 2810 328003
Υπεύθυνη Προγράμματος – Πληροφοριών : κα Λαμπρινουδάκη Μαρία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου