Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΣΤΗ ΜΗΛΟ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ …ΠΑΡΙΣΙΟΥ

Milos-AEROPLANO
Διαβάσαμε στην ιστοσελίδα του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου www.filotiaof.gr το παρακάτω δημοσίευμα και το αναδημοσιεύουμε:
"Το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 στις 20:30 η ομάδα του Φιλωτίου καλείται να ταξιδέψει στη Μήλο για την τελευταία αγωνιστική της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Σίγουρο είναι ότι η συγκομιδή των βαθμών δεν άφησε κανένα ικανοποιημένο στο Φιλώτι και αυτό θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν το μόνο μελανό σημείο στη συνολική προσπάθεια των μελών του Δ.Σ. σε αυτό τον ένα χρόνο που διοικούν αυτό τον ιστορικό σύλλογο.
Το παιχνίδι με τον Παμμηλιακό είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν έχει κάποιο βαθμολογικό χαρακτήρα και είναι στη πραγματικότητα ένα παιχνίδι αγγαρείας. Παιχνίδι αγγαρείας που όπως φαίνεται όμως το Φιλώτι «θα το πληρώσει πολύ ακριβά». Ο σύλλογος για αυτό το παιχνίδι καλείται να πληρώσει ούτε λίγο ούτε πολύ 112 Ευρώ για τον κάθε παίκτη μόνο για τα εισιτήρια του , σίγουρα λοιπόν το εισιτήριο για να πάει κάποιος στο Παρίσι του στοιχίζει πολύ λιγότερα . Η ομάδα χρειάζεται μόνο για τα εισιτήρια μόνο 1344 Ευρώ για 12 άτομα αποστολή, ποσό πραγματικά δυσανάλογο με τις οικονομικές δυνατότητες των συλλόγων γι΄αυτές τις κατηγορίες
Αν υπολογίσουμε και το ξενοδοχείο 10,00 ανά άτομο , 100 ευρώ το πούλμαν για την μεταφορά των παικτών και το φαγητό τους το ποσό φτάνει στα 1700,00 πραγματικά μία περιουσία για ένα μόνο παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον . Απαραίτητο , λοιπόν είναι όλοι όσοι έχουν να κάνουν με τα ταξίδια (ναυτιλιακές εταιρίες , διοργανώτρια αρχή) να βοηθούν τα σωματεία σε τέτοιες ιδιάζουσες περιπτώσεις και να είναι αρωγοί στη δύσκολη προσπάθεια των συλλόγων"

Δεν υπάρχουν σχόλια: