Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάνε οι κότες....Κόκκινο στον Καφτηράνη!!!


Δάσκαλος VS Δασκάλου
 Την ίδια ώρα που δημοσίευμα μας έγινε πρωτοσέλιδο σε άλλες ιστοσελίδες, νομίζοντας μάλιστα ότι άδραξαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν πρόβλημα στο ήδη ταλαιπωρημένο ΠΑΣΟΚ, η είδηση για αλλαγή προσώπων σε ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων μας έρχεται απο τη Ν.Δ. που όπως δημοσιεύτηκε στην  εφημερίδα ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ της Σύρου την θέση του Χρήστου Καφτηράνη στο ψηφοδέλτιο παίρνει ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Αναρωτιέται βέβαια κανείς τι είναι αυτό που οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Μην είναι η αποτυχία του αξιολάτρευτου ... δασκάλου να διεκδικήσει μια εκλόγιμη (!) θέση?? Μην είναι η υπόνοια στο γαλάζιο στρατόπεδο ότι ο κ. Κόκκινος (ο άλλος δάσκαλος) στις εκλογές της 6ης Μάη δεν στήριξε το κόμμα του?? Ή μήπως ο λόγος που είχαν επικαλεσθεί για την απουσία του κ Κόκκινου απο το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. έχει πλέον εκλείψει??...και δεν το μάθαμε!!!
ΥΓ: το δημοσίευμα δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό στην γαλάζια ιστοσελίδα (blog) που επιμένει να ασχολείται με τον κ. Ρήγα ή μήπως δεν μπορούν να το πιστέψουν;;;;;

1 σχόλιο:

http://naxios.blogspot.com είπε...

Καλησπέρα φίλοι του Βήματος της Νάξου αν υποννοητε υπονοείτε κατι για τις φωτογραφίες των κ.κ. Καφθηρανη και Κόκκινου Σας ενημερώνουμε πως οι φωτογραφίες τους κυκλοφορούν ελεύθερες στο διαδίκτυο.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία η διαχειριστική ομάδα του naxios.blogspot.com