Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Συνελήφθη στην Μύκονο ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν πέντε (5) καταδικαστικές αποφάσεις και στο αεροδρόμιο της Θήρας, τρεις (3) αλλοδαποί που επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό.

Συνελήφθη στις 23.05.2012 το απόγευμα στην Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 56χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις συνολικής ποινής φυλάκισης 5 ετών και 6 μηνών, για ψευδή καταμήνυση, άσεμνα δημοσιεύματα, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.
Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, τρεις αλλοδαποί που επιχείρησαν να ταξιδέψουν
παράνομα στο εξωτερικό
Συνελήφθησαν στις 23.05.2012 στην Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις αλλοδαποί από τους οποίους δυο υπήκοοι Αφγανιστάν ηλικίας 23, 21 ετών και ένας 32χρονος υπήκοος Συρίας, για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ειδικότερα, την παραμονή της σύλληψής τους, το βράδυ οι συλληφθέντες κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να αναχωρήσουν από τον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας για χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα (διαβατήρια και δελτίο ταυτότητας) καθώς και οι κάρτες επιβίβασης κατασχέθηκαν. Επιπλέον από τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος και η 21χρονη διέμεναν παράνομα στην χώρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: