Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ικανοποιητική προσέλευση σε Σύρο και Κυκλάδες


Νέα ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ από το βράδυ της Κυριακής, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αναλαμβάνει τα ηνία του Κινήματος. Από το πρωί, μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ πηγαίνουν στα εκλογικά κέντρα, προκειμένου να λάβουν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού.
Στις Κυκλάδες, η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική. Στη Σύρο ψήφισαν 381 άτομα. Οι 378 ψήφισαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ υπήρξαν και 3 άκυρα. Στη Νάξο ψήφισαν 409 άτομα. 393 έγκυρα, 9 λευκά και 7 άκυρα.
Στην Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Ερμούπολη, οι ενδιαφερόμενοι φίλοι του Κινήματος πήγαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν εκεί, προκειμένου να συντονίσουν τη διαδικασία και να ανταλλάξουν απόψεις με τον κόσμο.
Ο βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Πουσσαίος, ο δήμαρχοςΓιάννης Δεκαβάλλας, ο γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σύρου και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνθος Μανθόπουλος, ο π. αντινομάρχης Νικήτας Γρυπάρης, ο επίτιμος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμούπολης Αντώνης Μαρκουλής, ο πολιτικός μηχανικός και επί σειρά ετών σημαντικός υπηρεσιακός παράγοντας του υπουργείου Πολιτισμού Βασίλης Χανδακάς, ο οποίος πιθανολογείται ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής και άλλα γνωστά στελέχη σε τοπικό επίπεδο, βρέθηκαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Σε δηλώσεις τους στα ΜΜΕ, εξέφρασαν την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ αλλάζει σελίδα με το νέο αρχηγό του, Ευάγγελο Βενιζέλο. Όλοι αναγνώρισαν τη δύσκολη πολιτική συγκυρία που διέρχεται το Κίνημα, ωστόσο, πιστεύουν ότι η προσπάθεια ανασυγκρότησης και συσπείρωσης που καταβάλλεται θα έχει θετικό αποτέλεσμα.

http://cyclades24.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια: