Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Στη Νάξο 95 φοιτητές μηχανικοί των Βαλκανίων και της Τουρκίας στο 1ο Aegean Regional Meeting 2015

Μεταξύ 2-6 Απριλίου, η τοπική ομάδα BEST Athens θα διοργανώσει για πρώτη φορά το φετινό
Aegean Regional Meeting 2015 και μάλιστα στη Νάξο, όπου 95 φοιτητές μηχανικοί των Βαλκανίων και της Τουρκίας θα δώσουν το παρών και θα συμμετέχουν σε συζητήσεις και trainings για την ανάπτυξη δεξιοτήτων.
Το φετινό Regional Meeting της Αθήνας έχει μια ιδιομορφία... Αφ’ ενός, η τοπική ομάδα Best Athens αποφάσισε να το διοργανώσει στη Νάξο, ώστε οι ξένοι φοιτητές να πάρουν μία πρώτη γεύση από τις
Κυκλάδες κι αφετέρου, οι μέρες παραμονής τους στο νησί θα είναι όλες αφιερωμένες στην εσωτερική ανάπτυξη του οργανισμού. Παράλληλα με τα trainings , οι φοιτητές θα επεξεργάζονται θέματα (Case Studies), τα οποία θα είναι σχετικά με την κοινότητα της Νάξου και τη βελτίωσή της.
Τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούν οι φοιτητές κατά τη διάρκεια παραμονής τους στη Νάξο, είναι σε άμεση συνάρτηση με τα προβλήματα και τους τρόπους ανάπτυξης του νησιού και έχουν αποφασιστεί από κοινού με εκπροσώπους του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Το 1ο Case Study αφορά την κατάστρωση ενός πλάνου προώθησης της Νάξου, επικεντρώνοντας στα βασικά χαρακτηριστικά του. Ενώ στο 2ο, οι φοιτητές θα κληθούν να σκιαγραφήσουν το πλάνο μηχανογράφησης των βάσεων δεδομένων του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: