Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Κυπελλούχος Κυκλάδων στο ποδόσφαιρο ο Πανναξιακός - προσπέρασε την απαράδεκτη διαιτησία και τον κακό του εαυτό!!!

(Φωτό + Βίντεο)
Στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικίας Πάρου διεξήχθη την Κυριακή 1η Μαρτίου ο τελικός κυπέλου κυκλάδων ανάμεσα στις ομάδες του Πανναξιακού και του Α.Ο Πάγου.
Ράγισαν καρδιές στο γήπεδο αφού η ομάδα της Νάξου παρά την διαρκή υπεροχή της στη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που δικαιούταν αφού ο διαιτητής κ. Δεληγγιάννης ακύρωσε δυό γκόλ στα πρώτα 20΄ενώ στη συνέχεια έκανε ότι μπορούσε για να κρατήσεις την ομάδα της Σύρου στον αγώνα. Εντυπωσιακή ήταν και η απόκρουση του τερματοφύλακα των Συριανών στο κτύπημα φάουλ του Κοτσαρή που έστειλε την μπάλλα στο
δεξί γάμα της εστίας του Λοϊσιου. Αποτέλεσμα της τραγικής διαιτησίας του συριανού ρέφερι ήταν η ψυχολογική και αγωνιστική αποδιοργάνωση των παικτών του Πανναξιακού που δεν μπόρεσαν να απειλήσουν στο 2ο ημίχρονο την αντίπαλη εστία. Στο 90΄+ μάλιστα κόντεψε να γίνει το μοιραίο όταν οι παίκτες του Πάγου έχασαν κλασική ευκαιρία να πάρουν το παιχνίδι απο το πουθενά. Το ίδιο όμως έγινε και στο 120΄όταν οι παίκτες του Γιώργου Προμπονά μετα απο κτύπημα κόρνερ του Κοτσαρή έχασαν διπλή ευκαιρία να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του κυπέλλου χωρίς να χρειαστεί η ψυχοφθόρος διαδικασία των πέναλτυ.
Η αστοχία όμως στη φάση αυτή οδήγησε τελικά στην ανάδειξη του κυπελλούχου μέσω της διαδικασίας των κτυπημάτων απο τα 11 βήματα.Εκεί ο Πανναξιακός είχε 4 εύστοχα κτυπήματα απο τους Κώτσαρη, Γαλάνη, Κατσούδα και Κούτρο ενώ ευτύχισε να ε΄χει και κάτω απο τα δοκάρια του τον Τσουκαλά που κατάφερε να αποκρούσει 2 πέναλτυ των αντιπάλων. 
Ετσι ο Πανναξιακός επικράτησε της ομάδας της Σύρου με 4-2 στα πέναλτι. 
Ο Α.Ο Πάγου στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης αγωνίστηκε με 10 παίκτες αφού ένας από τους ποδοσφαιριστές της δέχτηκε κόκκινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά και ενώ ο διαιτητής πήγε για μια ακόμη φορά να κάνει τα στραβά μάτια δεν μπόρεσε αφού ο επόπτης κ. Μουτάφης ήταν κοντά στο αντιαθλητικό λάκτισμα εκτός φάσης του Συριανού ποδοσφαιριστή σε παίκτη του Πανναξιακού..
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα τα πέναλτι καθώς και τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν.
Απολαύστε τώρα τη WEB TV μας σε HD. Επιλέξτε από τις ρυθμίσεις σε προβολή HD.(Παριανός Τύπος - psts.gr)
Α.Ο ΠΑΓΟΥ (Ξενικάκης): Λοϊσιος, Αργυρός, Σαμιωτάκης, Αναγνωστόπουλος, Ρούσσος Γ, Ρούσσος Κ, Ξένος, Πάπιτσης, Πρίντεζης, Χούρος, Βάλβης.
Πανναξιακός: (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κουφόπουλος, Παπανικολάου, Κατσάνης, Χαμηλοθώρης (Γαλάνης), Ευριπιώτης, Κότσαρης, Λίκα (Ντάσιος), Κούτρος, Κατσούδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι του τελικού προηγήθηκε αγώνας βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πανναξιακού με πάικτες της Σύρου που έληξε ισόπαλος 3-3 με το Νικολή Κατσάνη να πετυχαίνει και τα τρία γκόλ.










Απο τον αγώνα των βετεράνων ....





Δεν υπάρχουν σχόλια: