Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Eνημέρωση αιμοδοσίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
     Οι φορείς της Νάξου που συμμετέχουν στην αιμοδοσία και ειδικότερα , ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ-ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑΞΟΥ, Ο  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΑΝΩΝ «ΚΟΥΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ», Η  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΩΝΟΧΩΡΙΟΥ -ΜΥΛΩΝ ΝΑΞΟΥ  «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΦΛΕΡΙΟΤΙΣΣΑ», Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΤΡΙΠΟΔΩΝ  ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ συναντήθηκαν στις 09-11-2011 στο Δημοτικό Σχολείο - Μουσείο του Κορωνοχωρίου, που έχει σαν έδρα η Πολιτιστική Χορευτική  Ομάδα Κορωνοχωρίου -Μύλων Νάξου «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΦΛΕΡΙΟΤΙΣΣΑ» και αποφάσισαν να γίνει ενημέρωση αιμοδοσίας και ζήτησαν από το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περ/κού Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας - Πειραιώς ΄΄ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ΄΄, την διάθεση της επισκέπτριας Υγείας του Κέντρου Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου σας κ.Ελισσάβετ Λαμπακάκη-Ψυχάρη ειδική σε θέματα ενημέρωσης, για τέσσερις (4) τουλάχιστον ημέρες.
 Το Νοσοκομείο Νίκαιας απάντησε θετικά στο αίτημα μας και μας διέθεσε για τέσσερις (4) ημέρες την κ. Ελισσάβετ Λαμπακάκη-Ψυχάρη η οποία έχει συμβάλει τα μέγιστα στις λίγες ενημερωτικές εκστρατείες που έχει κάνει στη Νάξο.
 Μετά τη θετική απάντηση, έγινε νέα συνάντηση των ανωτέρω φορέων στις 23-11-2011 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοινότητας Μελάνων «ΚΟΥΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ», στις Μέλανες και αποφασίστηκε το παρακάτω πρόγραμμα ενημέρωσης:
 Δευτέρα   5/12/2011  ώρα   8.00μ.μ στις Μέλανες στην αίθουσα του  συλλόγου (πρώην ταβέρνα Μαρκεζίνη)
Τετάρτη      7/12/2011  ώρα   8.00μ.μ  στο Κορωνοχώρι στην αίθουσα Δημοτικού Σχολείου-Μουσείου
Πέμπτη       8/12/2011  ώρα   8.30μ.μ  στις Τρίποδες  στο καφενείο του Βαγγέλη του Σοφικίτη.
 Παράλληλα με την ενημέρωση στα χωριά , από την κ. Ελισσάβετ Λαμπακάκη-Ψυχάρη θα δοθούν  συνεντεύξεις σε όλα τα ΜΜΕ της Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: