Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Δήλωση του Ιστορικού Ομίλου Νάξου ΑΡΣόΣ

Ο Ιστορικός Όμιλος Νάξου ΑΡΣόΣ:
     1ον. Απαιτεί από τους πνευματικούς ανθρώπους της Νάξου να πάρουν θέση για την κατάληψη της Ελλάδας από τα οργανωμένα συμφέροντα του μονεταριστικού συστήματος.
     2ον. Ζητά από όλους τους οργανωμένους φορείς (συλλόγους, σωματεία, συνεταιρισμούς) να αντισταθούν με κάθε τρόπο εναντίον του ΠΑ.ΣΟΚ., της Ν.Δ. και εναντίον όποιων ανθρώπων του νησιού επιδιώκουν, είτε είναι ιδιώτες είτε οργανωμένα συμφέροντα, να φτάσει το μεροκάματο στα 20 ¤ και κάτω προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους.
    3ον. Απαιτεί από το Δήμο να συγκαλέσει και τους άλλους Δήμους των Κυκλάδων σε κοινή διαβούλευση για να αποφασίσουν τη μοίρα των Κυκλάδων με τη διαμόρφωση ενός
κοινού πολιτικού σχεδίου για την πορεία και διάσωση των Κυκλάδων νήσων ή να παραιτηθεί στο σύνολό του και ο δικός μας καθώς και οι άλλοι Δήμοι.
    4ον. Απαιτεί από τους λεγόμενους πολιτιστικούς συλλόγους και τα τοπικά συμβούλια να αφήσουν κατά μέρος τις οποιεσδήποτε «πολιτιστικές-φολκλοριστικές» εκδηλώσεις, να γίνουν πολιτικοί και παραγωγικοί οργανισμοί για κάθε τόπο και να λάβουν τις αναγκαίες αποφάσεις προκειμένου οι Κυκλάδες να απαλλαγούν από όλα όσα σχεδιάζονται και που δεν οδηγούν αλλού από το ξεπούλημα των Κυκλάδων σε άλλο κράτος ή σε ιδιώτες και τη μετατροπή των Κυκλαδονήσων σε αποικία και των κατοίκων τους σε καθεστώς δουλοπαροίκων.
     Αυτό το διδάσκει η Ιστορία. Το ζήσαμε με τη Λατινοκρατία και την Τουρκοκρατία. Δεν θέλουμε να το επαναλάβουμε. Ο Ιστορικός Όμιλος Νάξου ΑΡΣόΣ απαιτεί από όλους να δείξουν την ευθύνη που αρμόζει στους Έλληνες. Μην υπακούετε παρά μόνο στα θεμελιώδη άρθρα του Συντάγματος που αναφέρονται στις ατομικές, κοινωνικές, πολιτικές και πολιτισμικές ελευθερίες των Ελλήνων επειδή αυτό που κινδυνεύει άμεσα είναι η Δημοκρατία.
    Η σωτηρία της Δημοκρατίας εξαρτάται από τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που θα αναλάβουμε εμείς οι ίδιοι. 

Ιστορικός Όμιλος Νάξου ΑΡΣόΣ
π.Φλέα
Κωνσταντίνος Αντ. Κατσουρός

Δεν υπάρχουν σχόλια: