Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ Νάξος 11 Ιουλίου 2010
http://energoipolitesnaxou.blogspot.com
mail: energoipolitesnaxou@gmail.com

Ανοιχτή επιστολή
προς τον κύριο Μανόλη Μαργαρίτη,
επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Στροφή στο Μέλλον»

Κοινοποίηση:
Τοπικά ΜΜΕ

Αξιότιμε κύριε Μανόλη Μαργαρίτη,

Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Κυκλαδική» (Τετάρτης 7 Ιουλίου 2010) με τίτλο «Δική του στροφή στο Μέλλον κάνει ο Μανώλης Μαργαρίτης…» θέλουμε να σας επισημάνουμε τα εξής:

Το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται στη συνάντηση των Ενεργών Πολιτών Νάξου με τους ενδιαφερόμενους επικεφαλής δημοτικών συνδυασμών την Τρίτη 6/7/2010. Όπως αναφέρει ο συντάκτης του συγκεκριμένου άρθρου, το ρεπορτάζ γράφτηκε στις 18.40΄ ενώ η συνάντηση θα ξεκινούσε στις 22.00΄, άρα ο συντάκτης του άρθρου είχε στα χέρια του μόνο εικασίες, πληροφορίες και φήμες, καμία επίσημη ανακοίνωση. Δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά για τις σκοπιμότητες του πληροφοριοδότη, τον οποίο, κύριε Μαργαρίτη, οφείλετε να αναζητήσετε στο συνδυασμό σας, δεδομένου ότι ο συντάκτης αποκαλύπτει και το όνομα του συνδυασμού σας.
Δημιουργούνται όμως εύλογα ερωτήματα και για το ότι δεν διαψεύσατε, ως οφείλατε, το απαράδεκτο, προβοκατόρικο, γεμάτο εικασίες και δήθεν «πληροφορίες» δημοσίευμα την επομένη της συνάντησής μας, τουλάχιστον σε ότι αφορά στα ονόματα (Δελλαρόκας, Κατσουρός, Χωματάς), τα οποία εμείς ουδέποτε προτείναμε και αφήσατε μια εφημερίδα να διαμορφώσει τις εξελίξεις για εσάς και το συνδυασμό σας. Με τον τρόπο αυτό επιχειρήθηκε ταυτόχρονα να δυναμιτιστεί η πρωτοβουλία των Ενεργών Πολιτών για ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο με τη συστράτευση των ικανότερων πρόσωπων της κοινωνίας μας, το οποίο αποτελεί καθολικό αίτημα των συμπολιτών μας.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν αν ελέγχετε τους συνεργάτες σας, ή συνυπογράφετε και αποδέχεστε το εν λόγω δημοσίευμα της Κυκλαδικής. Αν ναι, γιατί μπήκατε στον κόπο και ήρθατε στη συνάντηση, αφού ήδη είχατε προαποφασίσει να πορευτείτε μόνοι σας; Μήπως τελικά προτάσσετε το προσωπικό σας όφελος έναντι του κοινού;
Εμείς, οι Ενεργοί Πολίτες Νάξου, εμφορούμενοι από τα ίδια αγνά και ανιδιοτελή κίνητρα με τα οποία ξεκινήσαμε την πρωτοβουλία μας, θα συνεχίσουμε στο δύσκολο δρόμο της ευθύνης που επιλέξαμε και θα συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό τις επαφές, τις διεργασίες και τις πρωτοβουλίες μας μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες για τη δημιουργία του ενιαίου ελπιδοφόρου ψηφοδελτίου.

Υ.Γ.
Θα ακολουθήσει Δελτίο Τύπου για τη μέχρι τώρα εξέλιξη της πρωτοβουλίας μας και για τις μελλοντικές μας ενέργειες.

Για την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Νάξου
Η συντονιστική επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: