Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Συνάντηση Περιφερειακών Στελεχών στην Αθήνα

Σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ από όλη την Ελλάδα μίλησαν το Σάββατο 13 Μαρτίου ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος και ο Γραμματέας του κόμματος Σωκράτης Ξυνίδης. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και στη λειτουργία του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε, ύστερα από απαίτηση των συμμετεχόντων, για το σχέδιο «Καλλικράτης» και για την τακτική που θα ακολουθήσει το κόμμα τη προεκλογική περίοδο. Με σαφήνεια ο γραμματέας ξεκαθάρισε ότι μέχρι τη ψήφιση του νομοσχεδίου δεν υπάρχουν ούτε χρισμένοι ούτε και πρέπει να γίνονται ενέργειες προς τη κατεύθυνση αυτή. Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι όποιος αναφέρεται σε τετελεσμένα «μαύρο φίδι που τον έφαγε».
Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια σεμιναρίου για το σχεδιασμό της πολιτικής δράσης, το ανοικτό κόμμα, τη διαβούλευση και την πολιτική επικοινωνία που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του ΠΑΣΟΚ στο οποίο προεδρεύει ο Αλέξης Κόκκος.
Το σεμινάριο έγινε με τη συμμετοχή περιφερειακών στελεχών Νομαρχιακών και Περιφερειακών Επιτροπών. Από τις Κυκλάδες συμμετείχαν το μέλος της Ν.Ε. Στράτος Φουτάκογλου και ο Γραμματέας της Τ.Ο. Νάξου Μανώλης Σέργης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: