Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Παρουσίαση Βιβλίου

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ «ΞΕΡΟΛΙΘΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ»
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Γαλατσίου έγινε το Σάββατο ( 21-11-2009) το βράδυ, με διοργανωτή τον Απεραθίτικο Σύλλογο της Αθήνας, η παρουσίαση του εξαιρετικού βιβλίου του συντοπίτη μας Μιχάλη Παπαδόπουλου, με τίτλο « Οι ξερολιθιές της γεύσης».
Το βιβλίο περιλαμβάνει συνταγές από παραδοσιακά φαγητά της Νάξου. Είναι ένα βιβλίο ενθύμιο για τους παλιούς και πρεσβευτής για τους νέους, αναφορικά με τις παραδόσεις μας στην κουζίνα. Πρέπει να αποτελέσει κειμήλιο για όλους μας, αλλά και κίνητρο για δώρο σε γνωστούς και φίλους, προκειμένου να γνωρίσουν την Νάξο και από μια άλλη σκοπιά.
Η παρουσίαση έγινε από τον γνωστό γευσιγνώστη και ΣΕΦ κ. Ηλία Μαμαλάκη, το συντοπίτη μας Πολιτικό Μηχανικό και Συγγραφέα Γιάννη Δημητροκάλλη, τον εκδότη Μιχάλη Μελιτζανίδη και τον συγγραφέα Δημήτρη Παπαδόπουλο.
Στο τέλος της εκδήλωσης οι παρόντες απόλαυσαν από ένα πλούσιο μπουφέ πολύ ωραίες γεύσεις , από αυτές που περιέχει το υπόψη βιβλίο, συνοδευόμενες από κοτσάκια που τραγούδησε παιδική χορωδία του Απεραθίτικου Συλλόγου με την συνοδεία λαούτο βιολιού, αλλά και από την μεγαλόκαρδη φιλοξενία της οικογένειας Βαγγέλη Παπαδόπουλου.

Κ. Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια: