Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Πέρασε από τα Ζωνιανά ο Παναξιακός, 1-2 τον Ερμή



Με το «διπλό» έφυγε από τα Ζωνιανά ο Πανναξιακός ο οποίος επικράτησε του τοπικού Ερμή με 1-2, παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές χαμένες φάσεις ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε, με τον Βούλγαρη μάλιστα να αποβάλεται από τον αγώνα με δεύτερη κίτρινη καθώς
σύμφωνα με τον διαιτητή έκανε

Στο 15′ ο Κλίνης είχε μία καλή στιγμή για τον Ερμή ενώ στο 38′ από σέντρα του Κοζανίδη, ο Κλίνης έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 43′ από μία αντεπίθεση ο Βάσσος άνοιξε το σκορ για τον Πανναξιακό βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού για το 0-1.
θέατρο.
Στο 50′ είχαμε άλλη μία καλή στιγμή για τον Ερμή με τον Πλουσή να κάνει ένα καλό σουτ, όμως δεν βρήκε στόχο. Στο 60′ ο Πανναξιακός είχε δοκάρι με τον Βούλγαρη. Στο 65΄οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στον Βούλγαρη, όμως ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ υπέρ του Ερμή και ο ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.
Στο 85′ ο Καρούσης πέτυχε το 0-2 για την ομάδα του Γιώργου Βλαστού ενώ το τελικό 1-2, ήρθε στο 89′ με μακρινό σουτ του Μπέρκη. Στις καθυστερήσεις ο Ερμής έχασε μοναδική στιγμή να κάνει το 2-2, με τον Μπριλάκη να βγάζει τον Γκούγκα τετ α τετ όμως ο επιθετικός των γηπεδούχων πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Πανναξιακού.
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Σουτζής): Νικηφόρος, Ρουμπάκης, Ρουσσάκης (58′ Γκούγκας), Κανδυλάκης, Σ.Κάββαλος, Πρινιανάκης (46′ Μπέρκης), Αριστεινίδης, Ρηγάκης (76′ Μπριλάκης), Πλουσής, Κοζανίδης, Κλίνης.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Γεωργούσης, Σάββας, Κατσαράς, Ανδρεόπουλος, Καλογέρης, Αριανούτσος, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος (72′ Καρούσης), Βάσσος, Βούγλαρης, Ντούκα.

ΠΗΓΗ: grandsport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: