Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Η ελληνική φύση στο Google- ψηφίζουμε το έργο της ΑΜΑΛΙΑΣ ΠΙΛΙΝΤΣΙ από το Αγερσανί

ΑΜΑΛΙΑ ΠΙΛΙΝΤΣΙ, Δημοτικό σχολείο
Αγίου Αρσενίου (Νάξος)
H Google καλεσε όλους τους μαθητές να σχεδιάσουν το λογότυπό της, με θέμα «Η Ελλάδα μου» Ο νικητής του διαγωνισμού θα δει το doodle του να εμφανίζεται στην αρχική σελίδα της Google (www.google.gr) για 24 ώρες. Στην τελική κατάταξη απο την κατηγορία 1η-3η Δημοτικού έχει προκριθεί ανάμεσα σε 15 έργα και αυτό της Αμαλίας Πιλιντσί απο το Δημοτικό του Αγίου Αρσενίου Νάξου Ψηφίστε εδώ για να βοηθήσουμε το έργο της Αμαλίας να βραβευτεί.
Η Αμαλία για το έργο της έγραψε:
Έχω κάνει μια μηλιά, δίπλα της έχω κάνει μια
πεταλούδα. Έχω φτιάξει μια παραλία με πολλή άμμο και ένα δίσκο με ελληνικά φρούτα. Δίπλα έχει και ελιές. Τέλος έχω φτιάξει την ελληνική σημαία.
Διαδικασία διαγωνισμού
Στο πρώτο στάδιο του διαγωνισμού, μια ομάδα από τη Google Ελλάδος μαζί με την κριτική επιτροπή του Doodle 4 Google Ελλάδος, που απαρτίζεται από προσωπικότητες των τεχνών, της ενημέρωσης αλλά και της εκπαίδευσης, έχει διαλέξει τα 60 καλύτερα doodles. Εν συνεχεία, αυτά θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Doodle 4 Google (www.google.gr/doodle4google) και θα αξιολογηθούν από το κοινό με online ψηφοφορία, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 15 Απριλίου - έως τις 7 Μαΐου 2013. Κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας θα έχει δικαίωμα να ψηφίσει ένα doodle από κάθε κατηγορία. Με βάση τα αποτελέσματα της online ψηφοφορίας θα αναδειχθούν οι 4 εθνικοί φιναλίστ, ένας από κάθε ηλικιακή ομάδα.
Ο νικητής του διαγωνισμού θα εκλεγεί από την ομάδα της Google και θα ανακοινωθεί στην τελετή απονομής των βραβείων τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: