Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Η κοπή της πίτας της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 το βράδυ ο αγιασμός (για τη νέα χρονιά) και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου στη μεγάλη και καλαίσθητη αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου «Αστήρ» (περιοχής Αγίου Γεωργίου) (της οικογενείας κ. Μιχαήλ Μαργαρίτη-Μπαρμπούνη) με την παρουσία πολλών ξενοδόχων, συγγενών τους και άλλων συμπολιτών μας. Τον αγιασμό και στη συνέχεια την ευλογία της πίτας της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου ετέλεσε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας, Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Κύλης, ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου. Στην εκδήλωση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος
Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανώλης Μαργαρίτης, η Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου κ. Σοφία Καπηνιάρη και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων Νάξου κ. Γιώργος Κάβουρας. Επίσης παρέστησαν και ο Προϊστάμενος της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κυκλάδων κ. Μιχάλης Παράβολος, ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου κ. Γιάννης Μαργαρίτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Καραπάτης, ο Πρόεδρος του Σωματείου της Μαζικής Εστίασης κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, άλλοι επίσημοι και εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόμου.
Μήνυμα προς τους παρευρισκομένους απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου κ. Λευτέρης Στρατούρης, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του την πορεία της τουριστικής κίνησης στη Νάξο κατά το εφετινό έτος.
Μουσικό συγκρότημα των Γιάννη Προμπονά και Γιάννη Πειραιώτη με νησιώτικα και άλλα ελληνικά τραγούδια δημιούργησε μια όμορφη ατμόσφαιρα.
Πλουσιότατο γεύμα (που παρεσκεύασε ο κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος και οι βοηθοί του) παρατέθηκε σε όλους τους παρόντες στην εκδήλωση.
Η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου είναι μια από τις κύριες οικονομικές δυνάμεις του νησιού μας που με τις δραστηριότητές της και με το έργο και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουν τα μέλη της, συμβάλλει στην πρόοδο και την ανάπτυξη του νησιού και συντελεί αποφασιστικά (μαζί με άλλους φορείς και με τα σπουδαία πλεονεκτήματα που διαθέτει το νησί) στο να αποτελεί η Νάξος ήδη ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό με δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης.
Γιάννης Λογαράς














Δεν υπάρχουν σχόλια: