Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ερευνάται ληστεία οικίας στην Πάρο, συλλήψεις για ναρκωτικά στη Σίφνο, πλαστογραφία χαρτονονομισμάτων στη Μήλο κ.ά.

Καταγγελία ληστείας σε οικία στην Πάρο Στις 26-11-2012 και ώρα 10,00 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, ότι πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στην Παροικία Πάρου, δυο (2) άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισήλθαν σε οικία που διέμενε ηλικιωμένο ζευγάρι και αφού τους ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, τους αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα. Από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών
Σύλληψη ενός (1) ημεδαπού για λειτουργιά καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια στην Μύκονο
. Στις 25-11-2012 το απόγευμα στην Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 45χρονος ημεδαπός γιατί διαπιστώθηκε να λειτούργει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ - εστιατόριο) χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής.
Σύλληψη ενός (1) ημεδαπού για πλαστογραφία χαρτονομισμάτων στην Μήλο Στις 25-11-2012 το απόγευμα στην Μήλο, βρέθηκε πορτοφόλι το οποίο μεταξύ άλλων περιείχε επτά (7) πλαστά χαρτονομίσματα των 20¤, που έφεραν τον ίδιο σειριακό αριθμό. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι τα πλαστά χαρτονομίσματα ανήκουν σε 21χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία. Τα πλαστά χαρτονομίσματα κατασχέθηκαν.
Σύλληψη ενός (1) ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Σίφνο Στις 24-11-2012 συνελήφθη στην Σίφνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, ένας 36χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: