Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΞΩΔΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑΣEΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 3 ΩΡΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(ΠΡΩΗΝ) ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Για την πραγματοποίηση 3ωρης στάσης εργασίας την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012 από 12:00- Λήξη ωραρίου εργασίας
ΠΡΟΣ:
1)Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου
2) Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου(Π.Ε ΚΥΚΛΑΔΩΝ)
Σε συνέχεια των Αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων του Σ.Υ.Ν.Α.Ν.Κ. και επειδή βιώνουμε :
1) Τον «βιασμό» όλων των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων (υγεία , παιδεία, κ.α ) μας από την Τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού, με την αποκρουστική συνδρομή των ελεγχόμενων ΜΜΕ .
2) Την με μαθηματική ακρίβεια αποδυνάμωση - κατάρρευση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , με την υποχρηματοδότηση κατά 60 % των Αιρετών Περιφερειών και την σχεδιαζόμενη νέα περικοπή τους , την ίδια στιγμή που το 1/3 των Δήμων οδηγούνται σε στάση πληρωμών .
3) Την πολιτική που οδηγεί τους συναδέλφους στην υπαγωγή τους στην κατηγορία των εργαζόμενων (για την ώρα ) – φτωχών , ενώ ταυτόχρονα αγωνίζονται υπό συνθήκες πρωτόγνωρες για να ανταπεξέλθουν στο έργο τους .
Προκηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012 από 12:00- Λήξη ωραρίου εργασίας , σε συμφωνία με το σχετικό κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ (κλικ εδώ)
Ταυτόχρονα στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης στον δίκαιο Αγώνα των Εκπαιδευτικών μας για βελτίωση της ποιότητας της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζονται ίσες ευκαιρίες στη μόρφωση σε όλα τα παιδιά του λαού μας.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτούς τους οποίους απευθύνεται προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες και αντιγράψει αυτή στην έκθεση επίδοσης.
Από το Δ.Σ του ΣΥΝΑΝΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: