Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Καθαρισμός στην οδό "φοινίκων" (δρόμου προς Αεροδρόμιο)


Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Νάξου και Μ.Κ. κάνει γνωστό στους οδηγούς ότι θα γίνεται καθαρισμός του δρόμου προς το αεροδρόμιο την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 το πρωί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δρόμος αυτός είναι από τους πλέον πολυσύχναστους σε οχήματα αλλά χρησιμοποιείται κατά κόρον και από πεζούς. Μάλιστα υπάρχει πρόθεση απο την Δημοτική αρχή να χαραχθεί και να κατασκευασθεί
πεζόδρομος σε όλο το μήκος του κάτι που θα αποτελέσει, αν πραγματοποιηθεί, μια απο τις πλέον εντυπωσιακές ενέργειες και
έργα που έχουν γίνει στην περιοχή. Η διαδρομή χαρακτηρίζεται κυρίως από τους πολλούς φοίνικες που έχουν φυτευτεί στις παρυφές του δρόμου (κάποιοι μάλιστα την ονομάζουν "οδό φοινίκων") αλλά και τις αμμοθίνες με τα αρμυρίκια προς τη μεριά της θάλασσας. Καλό είναι βέβαια τόσο για τον Δήμο όσο και για άλλες Δημόσιες υπηρεσίες που έχουν ευθύνη να παρέμβουν εμποδίζοντας την αλόγιστη χρήση και την σωρεία παρανομιών που παρατηρείται.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 το πρωί, μηχανήματα και συνεργεία του Δήμου θα βρίσκονται στο τμήμα του δρόμου από το μεγάλο σούπερ μάρκετ του Κουτελιέρη μέχρι το Αεροδρόμιο συνεχίζοντας τον καθαρισμό στα άκρα του οδοστρώματος. Παρακαλούνται οι φίλοι οδηγοί να είναι προσεκτικοί προς αποφυγήν ατυχημάτων.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: