Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Στα σκαριά προπονητικό δίδυμο για το γυναικειο βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ

Ο Σούλης Τουρσούγκας αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του Πανναξιακού στο ντεμπούτο της ομάδας της Νάξου στο πρωτάθλημα Α2 γυναικών...
Ο Τουρσούγκας που είναι ο πλέον πολυνίκης προπονητής στην Α1 γυναικών με… τίτλους επιστρέφει στην ενεργό δράση με συνεργάτη τον Γιώργο Δερμάτη.
Ο Τουρσούγκας έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα στην Α1 γυναικών (6 με τον Παναθηναϊκό και ένα με τα Βριλήσσια), ενώ ο Δερμάτης έχει ένα πρωτάθλημα με τον Ιωνικό Ν.Φ. το 1994.
Ο Τουρσούγκας τον Σεπτέμβριο του 2008 και για ενάμιση μήνα ήταν προπονητής του Ολυμπιακού.Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η διοίκηση της Ναξιώτικης ομάδας τα έχει βρει σε όλα με τους δυο πολύπειρους προπονητές και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές.
Ο κ. Τουρσούγκας μάλιστα επισκέφθηκε πριν από λίγες μέρες το νησί της Νάξου και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης όπου συζήτησαν για τις λεπτομέρειες τις συνεργασίας τους αλλά και για θέματα που αφορούν το βόλεϊ γενικότερα
Ποιοί είναι:
Ο Γιώργος Δερμάτης έχει περάσει από πολλούς πάγκους της Α1, έχει παρει πρωτάθλημα Ελλάδας με τον Ιωνικό Ν Φιλαδέλφειας ενώ ήταν επί τέσσερα χρόνια βοηθός του Χερέρα στην εθνική ομάδα.
Για τον Σούλη Τουρσούγκα τι να πούμε, θεωρείται ο γκουρού του γυναικείου βόλεϊ, η 13χρονη θητεία του στον Παναθηναϊκό και τα 7 πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει στην πολύχρονη καριέρα του αρκούν για καταλάβει κάποιος τι φλέβα χρυσού χτύπησε ο Πανναξιακος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: