Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Γ. Παπαμανώλης:«Δεν θα αυξηθούν οι συντελεστές Φ.Π.Α. στα νησιά μας»

Όλοι αντιλαμβανόμαστε το θεσμικό και σπουδαίο ρόλο της  αντιπολίτευσης αξιωματικής και  ελάσσονος  στα πλαίσια του  Δημοκρατικού  μας πολιτεύματος.
Όμως στις πραγματικά δύσκολες στιγμές, όπως αυτές που περνά αυτή τη στιγμή η πατρίδα μας, πέρα από κάθε μικροπολιτικό ή κομματικό συμφέρον, θα πρέπει να κυριαρχεί η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και η κοινή προσπάθεια εξόδου από αυτή την κρίση.
Είναι το ελάχιστο αβάσιμες και ανεύθυνες, οι πληροφορίες που διοχέτευσαν χθες οι συνάδελφοι  βουλευτές της Ν.Δ. περί κατάργησης του Φ.Π.Α. στα νησιά.
Γνωρίζουμε καλύτερα από οποιονδήποτε  την σκοπιμότητα  και την σπουδαιότητα καθώς και  την αναγκαιότητα ύπαρξης και  συνέχισης αυτής της ιδιαίτερης μεταχείρισης των νησιών μας όσο αφορά τους μειωμένους συντελεστές του Φ.Π.Α.
Με αφορμή την  κινδυνολογία  και την αβεβαιότητα  που επιθυμούν για μια ακόμη  φορά να διασπείρουν, τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και στους νησιώτες συμπολίτες μας, κύκλοι τις αντιπολίτευσης, σε συνάντηση που επιδίωξα και πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου για το συγκεκριμένο θέμα, μου εξέφρασε κατηγορηματικά για άλλη μια φορά, τόσο την βούληση του αλλά και της Κυβέρνησης, να μην αλλάξει το ευνοϊκό καθεστώς του Φ.Π.Α. στα νησιά μας.
Έτσι  λοιπόν θέλω και εγώ  με την σειρά μου  να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας ότι  ουδεμία πρόθεση, σκέψη, συζήτηση και  βούληση της κυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομικών υπάρχει  για αύξηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά μας.
Σε αυτές τις  δύσκολες στιγμές για τον τόπο ας συμπορευτούμε όλοι μας με μοναδικό στόχο την σωτηρία της πατρίδας μας και να θέσουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.
Γιώργος Ν. Παπαμανώλης
  Βουλευτής Κυκλάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια: