Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Συγχαρητήρια στον Πανναξιακό απο Δήμαρχο, ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και ΠΑΣ αλλά και "άγνοια" απο τα στελέχη της Περιφερειακής αρχής πλην Ι. Μαργαρίτη!!!


  • Ο Πανναξιακός ευχαριστεί τους φιλάθλους του ...
  • Συγχαρητήρια μήνυμα του Ναξιώτη Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιάννη  Μαργαρίτη
Συγχαρητήρια στον Πανναξιακό Α.Ο. για την κατάκτηση του Κυπέλλου κυκλάδων στο ποδόσφαιρο έστειλαν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Μαργαρίτης, ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης και το Δ.Σ. του ΠΑΣ Νάξου. Να υπενθυμίσουμε ότι συγχαρητήρια έστειλε και το αδελφό σωματείο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. (βόλεϊ - μπάσκετ). Δεν προκαλέι έκπληξη
πάντως το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχει φθάσει ούτε στον Πανναξιακό ούτε στα τοπικά ΜΜΕ κάποιο συγχαρητήριο μήνυμα απο την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.!!!! Αν επρόκειτο για αθλητικό σωματείο της Δωδεκανήσου ή της Σύρου μάλλον θα γινόταν συνοστισμός ...Ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Χατζημάρκου, τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεονταρίτη (που έχει το μυαλό του στην κατασκευή 3ου κλειστού στη Σύρο) ότι η αθλητομάνα Νάξος γιορτάζει για μια ακόμη φορά την κατάκτηση ενός τίτλου με το καμάρι της τον Πανναξιακό. Τελευταία στιγμή πάντως το έσωσε ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού κ. Μαργαρίτης με επιστολή που δημοσιεύουμε παρακάτω. Να σημειώσουμε ότι ο Επαρχος Νάξου και Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού βρισκόταν σ ταξίδι εκτός Ελλάδος και επέστρεψε σήμερα. Η επιστολή έφθασε στο vimanaxou πριν λίγα λεπτά (στις 14.16΄) και ενώ είχε γίνει πρώτη ανάρτηση με τα παραπάνω σχόλια...

                          
         ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
              ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Νάξος, 2/03/2015                                                                        


Συγχαρητήριο Μήνυμα
Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανναξιακού για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων. Τα εύσημα αξίζουν στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση, σ΄ όλο το επιτελείο του σωματείου, αλλά και στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας.
Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί διαφήμιση για τον αθλητισμό του τόπου μας και μάς γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον.Εύχομαι από καρδιάς οι επιτυχίες να συνεχιστούν και να φτάσετε ακόμα ψηλότερα στο Τοπικό Πρωτάθλημα.
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!


Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Εμμανουήλ Ν. Μαργαρίτης


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ       Νάξος, 02-03-2015
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                          
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού
Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας
Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
    Εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού  Προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων από την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου του Πανναξιακού.
     Η κατάκτηση του Κυπέλλου, καταδεικνύει τη σημασία της συνεχούς και προγραμματισμένης πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα προπόνησης, της αέναης προσπάθειας των παικτών, των προπονητών και της αμέριστης συμπαράστασης της διοίκησης του αθλητικού συλλόγου.
Θερμά συγχαρητήρια και ευχές για άλλες πολλές επιτυχίες!
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Ιωάννης  Ζ. Τσολάκης



C:\Users\Fostiras\Desktop\images (3).jpg



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Π.Α.Σ Νάξου συγχαίρει τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων της περιόδου 2014-2015. Οι διακρίσεις των  Ναξίων αθλητών  και των Ομάδων πρέπει να μας κάνουν περήφανους και να μας χαροποιούν όλους, αφού αναδεικνύουν και διαφημίζουν το Νησί μας συνολικά. Η Νάξος είναι μία,  ενιαία και αδιαίρετη και είναι ταγμένη να πρωταγωνιστεί παντού. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Πανναξιακό και καλή συνέχεια σε όλους τους Ναξιώτες  αθλητές και Ομάδες.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ





ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.
Τηλ./fax: 2285 0 23170
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΔΕΩΣ 1960


                                                                                     
                                                                                     Νάξος 02/03/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με την ευκαιρία την κατάκτησης του Κυπέλλου Κυκλάδων, τα μέλη του Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Συνδέσμους Φιλάθλων Πανναξιακού Νάξου και Αθήνας καθώς και όλο τον φίλαθλο κόσμο της  Νάξου, για την μαζική συμμετοχή τους, που πραγματικά έδωσαν την απαραίτητη ώθηση ώστε να έχουμε σήμερα στην τροπαιοθήκη μας το 6ο Κύπελλο Κυκλάδων.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πάρου και τον κ. Στέλιο Μπόνη για την άψογη φιλοξενία.
Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Α.Ο. Πάγου για την προσπάθεια και την αγωνιστική συμπεριφορά τους και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια.


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων


    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΛΑΤΩΝ ΤΟΜΠΑΣ                         ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ




Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. για έκτη φορά σήκωσε ψηλά το Κύπελλο Κυκλάδων δίνοντάς μας  μεγάλη χαρά και γεμίζοντάς μας  υπερηφάνεια για την ομάδα μας.
Κατέκτησε επάξια τον τίτλο και δικαίωσε τις προσδοκίες, τις προσπάθειες και τον αγώνα των συντελεστών της μεγάλης αυτής νίκης
δηλαδή των ποδοσφαιριστών, της διοίκησης του Σωματείου, της τεχνικής ηγεσίας αλλά και των υπέροχων φιλάθλων του.
Εκφράζω σε όλους τους τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για την μεγάλη αυτή επιτυχία και εύχομαι στον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ να είναι πάντα άξιος και να φέρνει μόνο νίκες!

Μαργαρίτης Ιωάννης

ο  Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Νοτίου Αιγαίου & Έπαρχος Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια: