Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Με Διώτη κόντρα στο Ρέθυμνο και το βλέμμα στο ντέρμπι

Ο Πανναξιακός το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 18:30 υποδέχεται στο ΔΑΚ Νάξου το Ρέθυμνο για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ Α1 γυναικών.
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού προέρχεται από την πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας με το Ανατόλια και με την ψυχολογία ανεβασμένη καθώς έχει να ηττηθεί στο πρωτάθλημα από το παιχνίδι του Α γύρου με τονΟλυμπιακό, υποδέχεται στο «Δημήτρης Περιστεράκης» την αντίστοιχη ομάδα του Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Στην αναμέτρηση αυτή «παρούσα» θα είναι και η Παναγιώτα Διώτη καθώς έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό της και θα προσφέρει την πολύ
σημαντική βοήθεια της στην ομάδα της Νάξου.
Ο Πανναξιακός πέρα από την δική του προσπάθεια για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης θα έχει το «βλέμμα» του στο ντέρμπι των πρωτοπόρων μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού καθώς τα αποτελέσματα των δύο αγώνων είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσουν την εικόνα στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο προπονητής του Πανναξιακού Ατάνας Πετρόφ που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων του μπροστά στους Ναξιώτες φιλάθλους δήλωσε για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο: «Είναι ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για εμάς όπου θέλουμε τη νίκη και παράλληλα να προσφέρουμε καλό θέαμα στον κόσμο μας».
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:30 και αναμένεται οι Ναξιώτες οπαδοί να γεμίσουν το γήπεδο όπως πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: