Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη ένας 17χρονος για επεισόδια στο γήπεδο της Ιαλυσού Ρόδου

Σπασμένο τζάμι ΙαλυσόςΗ δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη τρεις ημεδαπούς τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί
Συνελήφθη χθες (21-02-2014) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, ένας 17χρονος ημεδαπός και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ακόμη ημεδαπών ηλικίας 39, 31, και 23 ετών για τα αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης και της παράβασης της νομοθεσίας
περί όπλων.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε στις 20-02-2014 το απόγευμα, οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας που επέβαιναν σε λεωφορείο αποβιβάστηκαν στην Ιαλυσό Ρόδου και αφού κατευθύνθηκαν στο γήπεδο της περιοχής όπου διεξάγονταν προπόνηση ομάδων, επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα σε βάρος ατόμων που βρίσκονταν στις κερκίδες του γηπέδου και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Από την επίθεση και λόγω των επεισοδίων που προκλήθηκαν δήλωσαν ελαφρύ τραυματισμό πέντε άτομα από τα οποία δυο και συγκεκριμένα ένας 18χρονος και ένας 38χρονος μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού δέκα άτομα για τα οποία δεν προέκυψε εμπλοκή τους στα επεισόδια και αποχώρησαν.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε η εμπλοκή των κατηγορουμένων στα επεισόδια και αφού ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τους, χθες το βράδυ εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 17χρονος.
Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται και η δικογραφία μετά την ολοκλήρωσή της θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: