Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΒΟΜΒΑ!!! Παραίτηση Μεμετζή απο τον Α.Ο. Θήρας και φήμες για Κόβασιτς ??

«Ελένη μη μας αφήνεις»!
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: VOLLEYPLANET TEAM
Ξαφνική παραίτηση Ελένης Μεμετζή είχαμε στη Σαντορίνη. Μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή που η Θήρα επικράτησε με 3-0, η Εβρίτισα τεχνικός ανακοίνωσε στις παίκτριες και τη διοίκηση που συνόδευαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, την αποχώρηση της!
Όπως ήταν φυσικό επόμενο, όλες οι αθλήτριες της Σαντορίνης ξέσπασαν σε κλάματα αφού οι περισσότερες παίκτριες είναι πολύ στενά «δεμένες» μαζί της και είχαν μεταγραφεί με δική της εισήγηση.
Μάλιστα κάποιες την πίεσαν να κάνει πίσω και έφτασαν στο σημείο να της φωνάξουν, δακρυσμένες: « Ελένη μη μας αφήνεις μόνες. Σε αγαπάμε πολύ. Παίζαμε για πάρτη σου». Η Μεμετζή που είχε αποφασίσει την παραίτηση της λίγες μέρες πριν προσπάθησε να καλμάρει τις απαρηγόρητρες αθλήτριες της.
Ράκος ψυχολογικά και με δακρυα στα ματια, η Μεμετζή αγκάλιασε τις περισσότερες αθλήτριες και μέσα σε βαρύ κλίμα τις αποχαιρέτησε ανεπίσημα , ενω όταν η ομάδα έφτασε στην Αθήνα, προτίμησε να μην συνεχίσει με την υπόλοιπη αποστολή για Σαντορίνη.
Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από τα αποδυτήρια στο Κατσάνειο, η Μεμετζή προχώρησε σε αυτή την ενέργεια γιατί ήταν πολύ ενοχλημένη από τη συμπεριφορά της διοίκηση της σε οργανωτικά θέματα ενώ ύστερα από τρία χρόνια αρμονικής συνεργασίας, κάποιοι παράγοντες έπαιρναν αποφάσεις χωρίς την παραμικρή συνεννόηση μαζί της.
Οι λόγοι του «διαζυγίου»
Αυτή η έλλειψη συνεργασίας και αμοιβαίου σεβασμού που είχαν οι δύο πλευρές και ήταν η βάση για το οικογενειακό κλίμα που οδήγησε τον ΑΟ Θήρας σε πορεία πρωταθλητισμού τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν η πρώτη αιτία του «διαζυγίου».
Δεύτερος λόγο αποτέλεσε ότι η κορυφαία πρώην πασαδόρος είχε συγκρουστεί μετωπικά με μέλη της διοίκησης της ομάδας υποστηρίζοντας σε διάφορα θέματα και περιστατικά τις παίκτριες της, γεγονός που δεν άρεσε σε ορισμένα μέλη της διοίκησης.
Σύμφωνα με οριμένες φήμες, το ποτήρι “ξεχείλισε” οταν πληροφορήθηκε ότι η διοίκηση του συλλόγου είχε επαφές με τον Σέρβο πρώην τεχνικό του Παναξιακού, Κόβαζιτς.
Ο τελευταίος πιθανότατα δρομολογείται για αντικαταστάτης της. Η ομάδα της Θήρας έχει ρεπό και σε 15 μέρες αγωνίζεται με τον ΠΑΟ στη Κυψέλη.
Υπάρχει και το σενάριο να βρεθεί ένας υπηρεσιακός τεχνικός και ο Κόβαζιτς να αναλάβει επίσημα μετά τον ΠΑΟ.
Η τελευταία πράξη της συνεργασίας ΑΟ Θήρας-Μεμετζή θα παιχτεί στα μέσα της εβδομάδας όπου σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το νησί, οι δύο πλευρές θα κανονίσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες και πιθανόν θα βγει επίσημη ανακοίνωση ενώ η Μεμετζή θα αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τις παίκτριες.
Άγνωστη είναι και η στάση που θα τηρήσουν οι οπαδοί της ομάδας «Volcans» οι οποίοι την αποθέωναν συνεχώς και της φώναζαν ” Μεμετζή, Μεμετζή δε θα φύγεις ποτές απο το νησί”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: