Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Συγχαρητήρια απο Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη στα κορίτσια του Πανναξιακού

Γιώργος Χατζημάρκος: «Μια πρόκριση που γράφει ιστορία»
Συγχαρητήρια δήλωση Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου στην ομάδα Βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού

Mε σημερινή δήλωσή του oΠεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος συγχαίρει τις αθλήτριες, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην πρόκριση της ομάδας Βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού στους 8 του CEV Challenge Cup.
«Ο Πανναξιακός έκανε το όνειρο πραγματικότητα. Απέδειξε ότι το ελληνικό βόλεϊ στέκεται ψηλά και γίνεται για μια ακόμη φορά μέσον προβολής της χώρας μας σε όλον τον κόσμο. Απέδειξε ότι όταν υπάρχει πίστη, μεθοδικότητα και συλλογική προσπάθεια, τα πάντα είναι εφικτά» τονίζει ο Περιφερειάρχης και προσθέτει: «Η μεγάλη αυτή επιτυχία του Πανναξιακού αποτελεί ελπίδα για όλους και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον, δίνοντάς μας το μήνυμα πως παρά τα προβλήματα, όταν θέλουμε μπορούμε να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας. Από βάθους καρδιάς ευχαριστούμε την ομάδα για αυτή την ιστορική στιγμή που προσέφερε στους φιλάθλους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ολόκληρης της Ελλάδας. Μας έκανε υπερήφανους. Στην καρδιά μας είναι ήδη κυπελλούχος».
Συγχαρητήρια Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στην ομάδα Βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού
O Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης με σημερινή δήλωσή του συγχαίρει τις αθλήτριες, τον προπονητή και τη Διοίκηση της ομάδας Βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού για τη πρόκρισή τους στους 8 του CEV Challenge Cup.
Όπως σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης «ο Πανναξιακός κέρδισε άξια την πρόκριση στις οχτώ (8) καλύτερες ομάδες βόλεϊ της Ευρώπης στο Challenge Cup και η εκπροσώπηση αυτή τιμά την Περιφέρειά μας. Οι σωστές επιλογές της διοίκησης, το ταλέντο και η σκληρή δουλειά των αθλητριών και του τεχνικού επιτελείου έφεραν μέσα σε λίγους μήνες αξιοζήλευτα αποτελέσματα».
«Τέτοια επιτεύγματα προσδίδουν θετικό αντίκτυπο σε όλο το ελληνικό βόλεϊ – προσθέτει ο κ. Λεονταρίτης – και αναδεικνύουν διεθνώς τη Νάξο, τις Κυκλάδες, το Νότιο Αιγαίο και την Ελλάδα αποδεικνύοντας ότι με σκληρή δουλειά και σωστή οργάνωση μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», για να καταλήξει «Η επιτυχία αυτή, καταξιώνει την ομάδα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, ανεβάζοντας ταυτόχρονα το επίπεδο των υποχρεώσεών της. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για τη μέχρι τώρα μεγάλη πορεία, παίκτες, προπονητές και διοίκηση. Εύχομαι οι νίκες να συνεχιστούν μέχρι την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τρόπαιου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: