Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ : ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Είμαι μηχανικός Τηλεπικοινωνιών και διετέλεσα Διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλες εταιρίες σε θέματα marketing και management.Κατάγομαι από μία αστική οικογένεια και δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός.
Κατέβηκα για πρώτη φορά ως υποψήφιος βουλευτής στο Ν. Κυκλάδων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες τον Μάιο του 2012 ,σε μια κρίσιμη καμπή της οικονομίας υποσχόμενος και μαχόμενος πιστά για τη σωτηρία της χώρας από τα μνημόνια και τη κοινωνική εξαθλίωση. Η αγάπη μου για τα νησιά, αλλά και η ιδιαίτερη σχέση μου με την Άνδρο, με ώθησε να αφιερωθώ στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η νησιωτική Ελλάδα στοχεύοντας στη κοινωνική ευημερία και στη μείωση των δυσκολιών και αδικιών της καθημερινότητας των πολιτών.
Ίδιον του χαρακτήρα μου είναι να μην αφήνω τίποτα να ξεφύγει της αντίληψης μου όσον αφορά τα κοινά, και φροντίζω με το δικό μου τρόπο να μάχομαι υπέρ του δικαίου. Βρίσκομαι πάντα δίπλα στους πολίτες είτε για να βοηθήσω είτε για να ενημερώσω, αγκαλιάζοντας τους με την οικειότητα του απλού ανθρώπου και όχι του πολιτικού που είθισται να κρατά αποστάσεις. Εξ άλλου αυτό είναι ένα ιδίωμα που τηρεί το σύνολο των Ανεξάρτητων Ελλήνων που στηρίζουν εμπράκτως την έννοια της πραγματικής δημοκρατίας.
Μέσα σε 2,5 περίπου χρόνια και μετά από 2 εκλογικές αναμετρήσεις, σαν πολιτευτής , μεσολάβησα στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Κυκλάδες, επενέβη σε θέματα καθημερινότητας και μετέφερα μέσω του κινήματος τα παρακάτω ζητήματα:
- Στη Νάξο ερώτηση για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε περίοδο που δε λειτουργούν , όσον αφορά την ασφαλιστική τους κάλυψη.
- Στη Νάξο ερώτηση για τους Σμυριγδοπαραγωγούς 7 ορεινών χωριών και τις ανάγκες τους
- Στη Πάρο ερώτηση για τις διακομιδές ασθενών
- Στη Πάρο-Νάξο , για τη χρήση του υγειονομικού αεροσκάφους που προσέφερε στο ΕΚΑΒ το Βελέντζειο Ιδρυμα
- Παρουσία με τους Δημάρχους των Κυκλάδων στο ΥΠΟΙΚ με τον κ.Στουρνάρα,κΒρούτση και κ.Θεοχάρη , για το θέμα της συγχώνευσης των ΔΟΥ
- Παρουσία με τους Δημάρχους και φορείς της Παροναξίας, για θέματα υγειονομικής περίθαλψης
- Παράσταση για εισαγωγή σε νοσοκομεία , αναξιοπαθούντων Ανδριωτών συμπατριωτών
- Ερώτηση για το σκάφος του Λιμενικού γραφείου Γαυρίου Ανδρου, που είναι υπό περιορισμό
- Ερώτηση για απολυμένους Ναυτικούς ,απλήρωτους από Ναυτιλιακές Εταιρίες
- Διαρκής επισκέψεις στα νησιά του Αιγαίου και καταγραφή προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ανά νησί
- Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Δήμο Άνδρου για τη κατάσταση του οδικού δικτύου
- Πρόταση-Παράσταση για βοήθεια προς τους μαθητές νηπιαγωγείων και Δημοτικών στο Γαύριο Άνδρου, καθώς και παροχή ύδατος σε μαθητές στις Πανελλήνιες εξετάσεις στο Κόρθι.

Και εκτός όλων αυτών ,πάντα θα περιμένω απόψεις και καταγεγραμμένα προβλήματα για τα οποία θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να δώσω λύσεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: