Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Γαλάτσι - Παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες

  • Παρών και ο Ν. Λεβογιάννης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες
Πραγματοποιήθηκε χθες στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου “ΚΑΜΙΝΙ” η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες.
Κυκλαδίτισσες και Κυκλαδίτες από την Αθήνα παρακολούθησαν τις ομιλίες με ενδιαφέρον και
ενθουσιασμό, συμμετείχαν με ουσιαστικές παρεμβάσεις και δήλωσαν όλες και όλοι
παρόντες στον αγώνα για τη νίκη που έρχεται.
Την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων τίμησαν με την παρουσία και τους χαιρετισμούς που απηύθυναν, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄Αθήνας Γιάννης Πρωτονοτάριος, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄Αθήνας Νίκος Ξυδάκης και ο πρώην βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Λεβογιάννης.
Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ απαρτίζουν πρόσωπα με έντονη κοινωνική προσφορά, παρόντες στα κινήματα ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, με συμμετοχή στις δράσεις αλληλεγγύης, αγωνιστές της δημοκρατίας, άνθρωποι με ουσιαστική παρουσία και έργο στην αυτοδιοίκηση, μέλη του χώρου της οικολογίας, άξιοι εκπρόσωποι των Κυκλάδων στην ελληνική Βουλή.
Ο Ηλίας Γουρδούκης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ο Νίκος Μανιός, οφθαλμίατρος, η Άννα Μαυρουδή, εκπαιδευτικός, ο Δημήτρης Πολιτόπουλος, αρχιτέκτονας, ο Αντώνης Συρίγος, δικηγόρος και ο Νικόλαος Συρμαλένιος, οικονομολόγος – πολιτικός επιστήμονας δίνουν τη μάχη στις Κυκλάδες για γίνει η ελπίδα πραγματικότητα, στην Ελλάδα που προχωράει σε μια Ευρώπη που αλλάζει!
MAZI κάνουμε την ΕΛΠΙΔΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Στις 25 Γενάρη, ζητάμε αυτοδυναμία στη Βουλή για να δώσουμε αυτοδυναμία στο λαό!
Δεν υπάρχουν σχόλια: