Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριο Μήνυμα Νίκου Μανιού και μήνυμα ελπίδας απο την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νάξου

Ευχαριστήριο Μήνυμα του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Μανιού
Φίλες και φίλοι,
συναγωνιστές και συναγωνίστριες,
στον νικηφόρο αγώνα κατά των μνημονίων και της φτωχοποίησης της χώρας, κατά της διαφθοράς και της εξάρτησης, η ελπίδα ήρθε και στις Κυκλάδες, απλώθηκε και στην Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες, σαν το ανέσπερο φως του Αιγαίου.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς γιατί σταθήκαμε όλοι μας, συνυποψήφιοι και Κυκλαδίτες, αντάξιοι του βάρους της ιστορίας. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των Κυκλάδων που η Αριστερά βγάζει τρεις στους τέσσερις βουλευτές. Είναι η πρώτη φορά που στις Κυκλάδες εκλέγεται ένας Ναξιώτης αριστερός.
Σ’ αυτή την, χρονικά, μικρή προεκλογική περίοδο καταφέραμε να μεταφέρουμε τα μηνύματα του ΣΥΡΙΖΑ στα νησιά μας, να επικοινωνήσουμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να πείσουμε και να μας εμπιστευτούν οι συμπατριώτες και είναι μεγάλη χαρά μας, που τιμηθήκαμε με την ψήφο τους. Μ’ αυτή την ευθύνη, μέσα και έξω από το κοινοβούλιο, θα αγωνιστούμε για την ανόρθωση της κοινωνίας μας, για ελευθερία, αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη.
Μέχρι να τα ξαναπούμε από κοντά, σε όλους σας ευχαριστίες.
Νίκος Μανιός

Η ΕΛΠΙΔΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ- ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ
Οι κοινωνίες  της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων εμπιστεύτηκαν και τίμησαν με την ψήφο τους το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, πρόγραμμα θωράκισης απέναντι στην ανθρωπιστική κρίση, πρόγραμμα για την οικονομική και κοινωνική ανόρθωση της χώρας μας.
Ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη. Απάντησαν έτσι στον τρόμο και την κινδυνολογία, που εξαπέλυσαν οι πιο αντιδραστικοί και οπισθοδρομικοί κύκλοι, υπερψηφίζοντας για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία της Νάξου   ναξιώτη αριστερό βουλευτή, τον Νίκο Μανιό . Για πρώτη φορά στις Κυκλάδες εκλέγονται τρείς βουλευτές με το αριστερό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει αριστερό πρωθυπουργό.
Η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει την ελπιδοφόρα αυτή νίκη  και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν, από τον χώρο των μέσων ενημέρωσης, από τον χώρο των εντύπων, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τον χώρο των πολυμέσων, χαιρετίζει κάθε απλό πολίτη σε κάθε γωνιά των νησιών μας. Με αίσθημα ευθύνης ,απευθύνεται σε κάθε συμπολίτη μας ,να συμβάλει συλλογικά, για να   <δουν τα όνειρα  δικαίωση>.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια: