Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Περιοδεία Μανιού και στελεχών ΣΥΡΙΖΑ σε Χώρα και χωριά της Νάξου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με το σύνθημα μας η Ελπίδα έρχεται η Ελλάδα προχωράει η Ευρώπη αλλάζει, η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάξο, ξεκίνησε την προεκλογική της εξόρμηση.
Την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, ο ναξιώτης γιατρός και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες Νίκος Μανιός, μαζί με τον συντονιστή της οργάνωσης μας στη Νάξο Ανδρέα Κοντοπίδη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ περιόδευσαν στη Χώρα και μίλησαν με τον κόσμο της αγοράς για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και για τα ζητήματα ρευστότητας.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Δήμο και το Ταχυδρομείο όπου και πάλι έγιναν συζητήσεις με τους υπαλλήλους και τον κόσμο για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.
Το απόγευμα σε συνάντηση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαλκί συζητήθηκε το πρόγραμμα μας και αναλύθηκαν οι άμεσοι οικονομικοί στόχοι της αυριανής κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σκοπός κάθε συνάντησης και επαφής με τον κόσμο είναι η αλήθεια και η ελπίδα να νικήσει τον φόβο και το ψέμμα, για μια Ελλάδα που προχωράει και για μια Ευρώπη που αλλάζει.
Γραφείο Τύπου ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νάξου



Σαντορίνη: Παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες

Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται για να ανατρέψει το χρεοκοπημένο σύστημα εξουσίας, να αλλάξει τις δομές και να καταργήσει τα προνόμια, να αποδώσει δικαιοσύνη, ισονομία και αξιοκρατία.

Στις 25 Γενάρη, ζητάμε αυτοδυναμία στη Βουλή
για να δώσουμε αυτοδυναμία στο λαό!

Σας καλούμε σ' έναν αγώνα ελπίδας ενάντια στο ψέμα και τον φόβο, για την αποτίναξη του ζυγού των μνημονιακών πολιτικών, σε αναμέτρηση με τις δυνάμεις της εξαθλίωσης, της φτωχοποίησης και της καθεστωτικής διαφθοράς!

Σας καλούμε όλους, με πίστη στις θέσεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, να δώσουμε τον αγώνα για την τελική νίκη του λαού μας, για την αξιοπρέπεια, τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία!

Παρουσίαση των υποψηφίων  του νομού μας
την Κυριακή 11 Γενάρη στις 5:30 μμ
Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων στον Πύργο

Δεν υπάρχουν σχόλια: