Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Δραστηριότητες του υποψήφιου βουλευτή με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιάννη Πολυχρονάκου (Σέργη)

Συνάντηση με τους ετεροδημότες είχε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιάννης Πολυχρονάκος (Σέργης) στο Γαλάτσι το Σάββατο 17 Ιανουαρίου.
Περισσότεροι από 60 Κυκλαδίτες παρέστησαν και συνομίλησαν με τον υποψήφιο βουλευτή και του μετέφεραν τις ανησυχίες τους για τις τρέχουσες, εξελίξεις αλλά και για το μέλλον της κεντροαριστεράς μετά και τη δημιουργία του νέου φορέα από τον Γιώργο Παπανδρέου.
Ο κ. Πολυχρονάκος τους μετέφερε, με τη σειρά του, το εξαιρετικά θετικό κλίμα για το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών που επικρατεί στα Κυκλαδονήσια εκφράζοντας την σιγουριά του για την επιτυχία του εγχειρήματος.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία και της νεολαίας Ναξιώτισσας Νάντιας Σαλτερή (δικηγόρου και υποψήφιας στη Β’ Αθηνών με το ΚΙΝΗΜΑ), αποδεικνύοντας – όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου – «για ακόμη μια φορά την ομοψυχία και τον δυναμισμό με την οποία “ρίχνονται” στη μάχη των εκλογών οι νέοι υποψήφιοι του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ».

                                       

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και πολλοί νεαροί Ναξιώτες, «σημάδι της διεισδητικότητας του Γιώργου Παπανδρέου στη νέα γενιά αλλά και ως αποτέλεσμα της επιθυμίας του να στελεχωθούν τα ψηφοδέλτια του Κινήματος με νέα άτομα,επιστήμονες που αγαπούν και νοιάζονται για τον τόπο τους» σημειώνεται στο ίδιο δελτίο Τύπου.
Χθες ο κ. Πολυχρονάκος επέστρεψε στη Νάξο όπου συμετείχε με τους υποψήφιους βουλευτές του Κινήματος Γαλανό Νίκο και Κοντοπίδη Άννα στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου στο εκλογικό κέντρο (επί της οδού Παπαβασιλείου)
Οι περιοδείες του κ. Πολυχρονάκου θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: