Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

"Μαχαιριές" στην Περιφέρεια Νοτ.Αιγ./ Ανταλλαγή αιχμηρών επιστολών μεταξύ Χαρ. Κόκκινου και Χρ. Ευστρατίου

H "Γκάφα" του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, Χαράλαμπου Κόκκινου να ορίσει υπεύθυνο για το
συντονισμό, έδωσε αφορμή για ανταλλαγή επιστολών με αιχμηρές αναφορές του ενός προς τον άλλον, μεταξύ κ. Χαρ. Κόκκινου και Χρ. Ευστρατίου. Ο χωρικός αντιπεριφερειαρχης Δωδεκανήσου είχε αναθέσει τη συντήρηση και την επισκευή οχημάτων -μηχανημάτων, σε διαφορετικό πρόσωπο, επισημαίνοντας μάλιστα, ότι με την απόφαση αυτή καλύπτει ένα λειτουργικό και οργανωτικό κενό του παρελθόντος στις υπηρεσίες της Περιφέρειας. Ο κ. Κόκκινος, δεν γνώριζε όπως φάνηκε, ότι ο
περιφερειάρχης είχε αναθέσει ήδη τις ίδιες αρμοδιότητες στον περιφερειακό σύμβουλο, Χρήστο Ευστρατίου.

Aπάντηση του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Χρήστου Ευστρατίου στον Χαρ. Κόκκινο

Ενώ όλοι γνώριζαν ότι τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες, στην πράξη, τις ασκώ από την πρώτη μέρα ανάληψης καθηκόντων της νέας Περιφερειακής Αρχής και μόνο ως προς τον τύπο από το Δεκέμβριο του 2014 οπότε και εξεδόθη το σχετικό ΦΕΚ, μόνος ο Χαράλαμπος Κόκκινος εμφανίζεται μετά τη γκάφα που διέπραξε να ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε.
Απ’ το γεγονός και μόνο, ότι κάποιος που βγάζει 3 δελτία τύπου την ημέρα, για το συγκεκριμένο θέμα έβγαλε δελτίο τύπου ενάμιση μήνα μετά, προκύπτουν και οι πραγματικές προθέσεις του.
Η Περιφερειακή Αρχή δεν αδικείται και δεν εκτίθεται από αυτούς που πραγματικά δουλεύουν αλλά από αυτούς που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με την μαζική παραγωγή δελτίων τύπου, σωρεία εκ των οποίων μάλιστα φυλάσσουν στην κατάψυξη και ανασύρουν όποτε είναι εκτός Ρόδου, δηλαδή συνεχώς.


Ανταπάντηση Χαρ. Κόκκινου  29-1-2015
  • Σε λίγο θα απαγορεύσει «στον Περιφερειάρχη και στα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής» να εκδίδουν Δελτία Τύπου!
  • Δυστυχώς ο κ. Ευστρατίου έχει «ξεφύγει»!!!
  • Απάντηση στο νέο πολιτικό του ατόπημα και στις ειρωνείες του…


« Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα και ο θεός ο ίδιος δε με σταματά» είναι στίχος ενός τραγουδιού που ταιριάζει απόλυτα στον κ. Ευστρατίου αλλά και σε αυτούς που του προμήθευσαν τα email των ΜΜΕ του Νοτίου Αιγαίου και τον αφήνουν να εκτίθεται διαρκώς. Το κακό είναι ότι εκθέτει και το συμμαχητή μου Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου που είμαι μέλος.
Συνεχίζει το δημόσιο διάλογο για ένα ελαχίστης σημασίας θέμα που ο ίδιος μεγιστοποιεί πέφτοντας σε γκάφες και όχι εγώ. Επισημαίνω λοιπόν :
- Κρύβει και πάλι στο νέο Δελτίο Τύπου το γεγονός ότι το ΦΕΚ διορισμού του εκδόθηκε στις 11/12/2014 και κανείς σε υπηρεσιακό επίπεδο, μέχρι σήμερα, δε γνώριζε την ύπαρξή του. Εάν το γνώριζαν κάποιοι Χρήστο μου δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε οι υπόλοιποι…
- Αγνοεί το έγγραφό μου που είχε ημερομηνία 5/12/2014 και όριζα υπάλληλο υπεύθυνο για την κίνηση και τη συντήρηση των οχημάτων και των μηχανημάτων της ΠΝΑ.
- Δεν αποσαφηνίζει «τις προθέσεις μου» (όπως αναφέρει ειρωνικά )αλλά φαίνεται ότι αδυνατεί να καταλάβει ότι στο Δελτίο τύπου που εξέδωσα χθες το πρωί αναφέρομαι στην κάλυψη κενών στη λειτουργία της Περιφέρειας και όχι μόνο στη θέση του υπεύθυνου κίνησης.
- Οι δικές του προθέσεις όμως – θέλω να πιστεύω – είναι ανιδιοτελείς και κανείς δεν τον εμποδίζει να ασχοληθεί με το μπουζί ,τις πλατίνες, τα υπόλοιπα ανταλλακτικά , τα καύσιμα και τα λάστιχα και ελπίζω να γνωρίζει ότι οι ανώτεροί του στην Αυτοδιοικητική Ιεραρχία θα πρέπει να γνωρίζουν που πηγαίνουν τα αυτοκίνητα και τα μηχανήματα και για πιο σκοπό…
- Εάν ήταν αυτός υπεύθυνος για την κίνηση των αυτοκινήτων όπως αναφέρει από το Δεκέμβριο του 2014 και το γνώριζαν οι πάντες!!! γιατί υπέγραψα εγώ την Εντολή κίνησης των αυτοκινήτων της ΠΝΑ που βρέθηκαν στην έναρξη καθαρισμού των οχημάτων πριν λίγες ημέρες; (τα επισυνάπτω στο Δελτίο Τύπου).
- Όσον αφορά τις ειρωνείες του για τα Δελτία Τύπου τον επαναφέρω στην τάξη θυμίζοντάς του ότι τα γράφουν όσοι δε φοβούνται να ενημερώσουν την κοινωνία, όσοι ξέρουν γράμματα και όσοι παράγουν έργο, όσοι είναι στο προσκήνιο και δεν επιλέγουν να είναι στο παρασκήνιο ή σε «παράγκα». Επίσης θα έχει ενδιαφέρον να έβγαζε και κανένα δελτίο τύπου εξωστρέφειας… Αλλά μάλλον είναι «ψιλά γράμματα» για αυτόν και για όσους δεν τον μαζεύουνε και τον αφήνουν να εκτίθεται.
Τον ενημερώνω πάντως ότι για τα δικά μου δελτία τύπου, που δηλώνουν προσπάθεια και έργο και δεν αναφέρονται κατά των συμμαχητών μου δεν πρόκειται να πάρω την άδειά του είτε είμαι εντός Ρόδου είτε εκτός για υπηρεσιακούς λόγους. Το ίδιο φαντάζομαι θα κάνει και ο κ. Περιφερειάρχης και τα άλλα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής είτε είναι εντός είτε εκτός Ελλάδας. Εκτός αν πρέπει να του ζητήσουμε και την άδεια του κ. Χρήστου για τους υπηρεσιακούς σκοπούς όπου τρέχουμε με κόπο και συνέπεια και ίσως ενοχλεί κάποιους που υπάρχει διαφάνεια και αποτέλεσμα.
Τέλος επισημαίνω ότι είναι πρωτοφανές το γεγονός και θα πρέπει να μπει στο βιβλίο Γκίνες μέλος Περιφερειακής Αρχής να ενοχλείται επειδή συστηματικά και αποτελεσματικά κάποιοι παρουσιάζουν το έργο τους. Θαυμάστε τον !!!
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1 Επειδή ότι λέω και γράφω το κάνω με στοιχεία , επισυνάπτω την εντολή κίνησης που καταρρίπτει κάθε επιχείρημα του κ. Ευστρατίου .
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2 Αυτονόητο είναι ότι δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί του . Συνομιλώ με την κοινωνία και επιδιώκω την λύση των προβλημάτων τους . Γιατί αυτά την ενδιαφέρουν .
Χαράλαμπος Κόκκινος 



                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια: