Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 12-1-2015

Το Υπουργείο Εργασίας με οκτωβριανές (2014) αποφάσεις του υφυπουργού Βασίλη Κεγκέρογλου αφού προηγουμένως κατέγραψε, ακολούθως «φιλοδώρησε» τους δικαιούχους του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας με 136 κατοικίες! Στο πλαίσιο της προεκλογικής αυτής τακτικής – πολιτικής εικάζεται ότι εντάσσεται η ήδη ειλημμένη απόφαση περί παραχωρήσεως στον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων ακινήτου στην περιοχή Αγίου Θαλλελαίου Μελάνων για την ανέγερση διδακτηρίων και αθλητικών εγκαταστάσεων».
Οι προ ημερών πληροφορίες της «Κ» επιβεβαιώνονται…
Πριν κλείσει τον ημερολογιακό κύκλο της η πρώτη εβδομάδα του 2015, από
την πρώτη σελίδα της εφημερίδας μας, σημειώναμε: «Θα προβεί, λέγεται, σε ανακοίνωση ο κ. Βρούτσης που θα προκαλέσει αίσθηση (πάταγο). Σε τι θα αφορά αυτή; Μα σε έργο που - σύμφωνα με πληροφορίες μας – μόνον ένας υπουργός Εργασίας είναι δυνατόν (προς χάριν ενός Δήμου) να υλοποιήσει. Οι ίδιες πληροφορίες δεν κάνουν λόγο για «έργο - άυλες ενέργειες» αλλά για «έργο» που θα αφορά σε κτηριακή εγκατάσταση του Υπουργείου Εργασίας στο νησί μας».
Στην πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων που προ ωρών δόθηκε στην δημοσιότητα, το με αριθμόν 6 θέμα τιτλοφορείται-περιγράφεται ως εξής: «Λήψη απόφασης - αίτημα για την παραχώρηση στον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων από τον Ο.Α.Ε.Δ. – Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, ακινήτου στην περιοχή Αγίου Θαλλελαίου Μελάνων για την ανέγερση διδακτηρίων και αθλητικών εγκαταστάσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: