Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Το πρώτο σερβίς της ημέρας θα δοθεί στο κλειστό του Ρέντη με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Πανναξιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Νάξο στο ντέρμπι της Α1 Γυναικών
Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στη 2η θέση (μαζί με την ΑΕΚ) με τη διαφορά ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει το ρεπό του ενώ η Νάξος έχει έναν αγώνα λιγότερο (το ματς με τον Ηρακλή γίνεται στις 12.12)
«Είναι σαφέστατα ένα από τα παιχνίδια που ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά μεγάλος γιατί αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία βρίσκεται στην ίδια θέση με εμάς και έχει πολύ καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα», δήλωσε ο Γιάννης Νικολάκης και συμπλήρωσε: «Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα ακόμα παιχνίδι. Ο Πανναξιακός είναι μια ομάδα που πρέπει να υπολογίζουμε πάρα πολύ. Το μυαλό μας είναι εκεί και όχι στη Galatasaray. Θέλουμε να βγάλουμε το γνωστό πάθος».
Ο Πανναξιακός βρίσκεται στην Αθήνα χωρίς προβλήματα αλλά με τον Ζόραν Κόβαζιτς να δηλώνει ξεκάθαρα ότι προτεραιότητα της ομάδας του είναι οι ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.
«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα των πρωταθλητών που και φέτος έχουν μια πολύ καλή ομάδα. Για τον Πανναξιακό όμως προτεραιότητα είναι ο αγώνας με την Νοσατέλ στην έδρα μας για το Challenge Cup. Ξέρω ότι ίσως δεν ακουστεί καλά αυτή η τοποθέτηση μου όμως αυτή είναι η πραγματικότητα»
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 5/12/2014
Θήρας, 20.30, ΑΟ ΘΗΡΑΣ - ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟ (Κατσούλης-Κολτσίδας, Τσιντομηνάς)
Σάββατο 6/12/2014
Μ.Μερκούρη, 17.00, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ - ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Μουλά Ειρ.-Τσιμπινός, Πολίτης)
Σχ. Κλειστό Ν. Φιλαδέλφειας, 19.30, ΑΕΚ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Χρηστίδης X.- Καψάσκης, Πέρρος)
Κυριακή 7/12/2014
Ανατόλια, 16.00, ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (Παπακοσμάς-Δανιηλίδου, Βανδώρος)
Δευτέρα 8/12/2014
Χαλάστρας, 19.00, ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ - ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσιούλα-Λιοτόπουλος, Τσοπάνογλου)
http://greekvolley.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: