Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

Ισίδωρου Νερούτσου
Με απίστευτα ψέματα και υπερβολές οι τρομοκρατημένοι συγκυβερνήτες, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, σε αγαστή συνεργασία, με τα ντόπια μέσα μαζικής συσκότισης και τους εταίρους τους, όπως τους αποκαλούν, ξένους χρηματοπιστωτικούς τοκογλυφικούς κύκλους. Έχει αποδειχθεί ότι ο τρόμος κάνει τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους, όταν απειληθούν να εκδηλώνουν επικίνδυνη ανεξέλεγκτη επιθετική συμπεριφορά. Το σχέδιο της απόγνωσης και του πανικού τους είναι απλό και απευθύνεται: ..Πρώτα στους πρόθυμους, δήθεν αναποφάσιστους βουλευτές των άλλων κομμάτων, που αναζητούν με «εθνική αγωνία, ηθικό έρεισμα», για να δικαιολογήσουν στα μάτια των πολιτών, την έμπρακτη «εθνική τους υποχρέωση», να σωθεί η πατρίς. Περίεργη πραγματικά συμπεριφορά ορισμένων, που μέχρι χθες ακόμα, φωνασκούσαν θορυβωδώς, κατά των μνημονιακών νόμων και της μνημονιακής πολιτικής, που έφερε στην απόγνωση, εκατομμύρια πολίτες. … Και είναι περίεργο, γιατί στην ουσία τίποτα δεν έχει αλλάξει. Το εικονικό ηθικό λοιπόν αυτό έρεισμα, δια μέσου της ακραίας κινδυνολογίας, τους το παρέχει απλόχερα η συγκυβέρνηση. Για να μην καταστραφεί λοιπόν η χώρα, η οποία ήδη καταστράφηκε από τους σωτήρες, πρέπει λύνοντας το συνταγματικό πρόβλημα της εκλογής προέδρου, να παραταθεί ο χρόνος συνέχισης της εξοντωτικής δράσης της φιλομνημονιακής συγκυβέρνησης. Το ερώτημα εκτός άλλων είναι, αν μόνο το ανιδιοτελές και ειλικρινές «πάθος», για την εικονική σωτηρία της πατρίδας, «υποχρεώνει» τους πιθανούς πρόθυμους, να ψηφίσουν τον πρόεδρο.

Δεύτερο. Αν αποτύχει ο πρώτος στόχος, της εκλογής δηλαδή του προέδρου, το σχέδιο συνεχίζεται. Ανερυθρίαστα και με πολύ θράσος, απευθύνονται τώρα στους δεινοπαθούντες πολίτες. Καλλιεργείται συστηματικά ο φόβος και ο τρόμος, για έναν δήθεν επερχόμενο κίνδυνο μεγάλης καταστροφής και ενισχύεται ο σκεπτικισμός, που πιστεύουν ότι με τον τρόπο αυτόν θα ενεργοποιηθεί, απέναντι στις πραγματικές προθέσεις μιάς κυβέρνησης, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο βιβλιοπώλης πρώτος και καλύτερος, δηλώνει ότι θα μεταφέρει τις καταθέσεις του στο εξωτερικό. Δεν είδα μέχρι στιγμής κάποιον εισαγγελέα να επεμβαίνει. Πάντως εγώ και εκατομμύρια συμπατριώτες μας, δεν έχουμε καταθέσεις στις τράπεζες, πλέον του πενιχρού μισθού ή της χιλιοπετσοκομένης σύνταξης. Σήμερα, δεν ξέρω για την συμπεριφορά των βουλευτών, αλλά ξέρω ότι ο λαός δεν τσιμπά, δεν ξεγελιέται. «Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρείς και η κακή του μέρα». Ο λαός σήμερα, δεν εξαγοράζεται με τις συνήθεις πελατειακές σχέσεις, που κι’αυτές έχουν καταρρεύσει. Ο λαός είναι σίγουρο ότι «έχει ράματα για την γούνα τους». Να ξέρουν πως ότι και να κάνουν, θα έρθει η ώρα της πληρωμής.
Ξέρουν πολύ καλά ότι Δημοκρατική κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν εκδικείται, δεν αδικεί, αλλά δεσμεύεται για απονομή δικαιοσύνης για όλους, ότι έχει ως προτεραιότητα, την σωτηρία του λαού, τον άνθρωπο, έναντι των απαιτήσεων των κερδοσκόπων, ότι τον τελευταίο λόγο πάντοτε, για την λήψη κρίσιμων αποφάσεων, θα πρέπει να τον έχουν οι πολίτες (Άμεση Δημοκρατία). Ξέρουν ακόμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί την θρυαλλίδα της ανατροπής, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την ίδια την Ευρώπη. Για τους λόγους αυτούς, οι ντόπιοι και αλλοδαποί κατέχοντες, έχουνε κυριολεκτικά λυσσάξει.

Ισίδωρος Νερούτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια: