Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2015.!!!!

Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Νίκου Συρμαλένιου
Το 2015 μπήκε με μια σημαντική είδηση ιστορικής σημασίας. Έχουμε εκλογές στις 25 Γενάρη, εκλογές που μπορούν να σηματοδοτήσουν μια τομή, μια νέα πραγματικά πορεία για την Ελλάδα και το λαό μας.
Ο δρόμος δεν είναι εύκολος, ούτε στρωμένος με ροδοπέταλα. Όμως είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί επιτέλους να απαλλάξει τη χώρα από τα μνημόνια και από αυτό το πολιτικά φαύλο, διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο καθεστώς, που μπορεί να αποτελέσει σταθμό τόσο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την ανακούφιση των πιο αδύναμων στρωμάτων της κοινωνίας μας, όσο και για την πολυπόθητη επανεκκίνηση της οικονομίας και της παραγωγής, που βαθμιαία έπαψε σχεδόν να υπάρχει. Που μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για την έναρξη ουσιαστικών αλλαγών τόσο στους θεσμούς, όσο και στην παγιωμένη στρεβλή νοοτροπία ότι οι πολίτες είναι πελάτες και όχι συμμέτοχοι στα καλώς ή στα κακώς κείμενα αυτής της χώρας. Που μπορεί να αποτελέσει τομή για τη ριζική αλλαγή του πολιτικού συστήματος και για την επαναθεμελίωση της δημοκρατίας, που τόσο έχει καταπατηθεί τα τελευταία χρόνια. Που μπορεί να ξαναδώσει στον ελληνικό λαό την αυτοπεποίθηση και τη χαμένη του αξιοπρέπεια. Που μπορεί, τέλος, να δώσει στους νησιώτες τη δύναμη και τη δυνατότητα να μην αισθάνονται πολίτες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας που βολοδέρνουν μόνοι ανάμεσα στα κύματα και στις θεομηνίες.
Και αυτός ο δρόμος, για να πετύχει, δεν μπορεί να περπατηθεί ούτε από ένα κόμμα μόνο του, ούτε βεβαίως από μεμονωμένες προσπάθειες φωτισμένων ανθρώπων ή και πρωτοπόρων μειοψηφιών. Πρέπει να περπατηθεί με το λαό στο προσκήνιο και με πρωταγωνιστές όλες εκείνες τις ζωντανές και δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας, που το σύστημα τις έχει αδρανοποιήσει και περιθωριοποιήσει.
Γι αυτούς τους λόγους, οδηγός μας πρέπει να είναι η αλήθεια, η ειλικρίνεια, η ανιδιοτέλεια. Για να πειστεί ο προδομένος πολίτης, για να εμπνευστεί η εν μέρει κοιμώμενη κοινωνία, για να σταματήσει η μικροψυχία, ο άκρατος ανταγωνισμός και ο ατομικισμός.
Το μήνυμα είναι λοιπόν: 'Ολοι μαζί μπορούμε, όλοι μαζί καλούμαστε να πραγματώσουμε τις πανανθρώπινες αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της δημοκρατίας!
Εύχομαι από καρδιάς το 2015 να είναι η χρονιά της ανατροπής και της ελπίδας.
Με υγεία και δύναμη για όλους, που θα χρειαστούν στα δύσκολα που μας περιμένουν.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!
   31/12/2014                                                              Νίκος Συρμαλένιος
                                                                            Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ
myanimations.gr
Μήνυμα για τη Νέα Χρονιά του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίουκ. Γιώργου Χατζημάρκου
Αυτές τις ημέρες, η ανάγκη να δούμε τις γιορτές σαν σημείο επανεκκίνησης, σαν αφετηρία και εφαλτήριο για ένα άλμα προς το μέλλον, είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά.
Σήμερα, με την πεποίθηση ότι το μέλλον φέρνει αυτό που εμείς οι ίδιοι έχουμε σχεδιάσει, πιστέψει και αγωνιστεί, εύχομαι το 2015 να αφήσει οριστικά στο παρελθόν όσα μας κράτησαν καθηλωμένους, όσα μας γύρισαν δεκαετίες πίσω.
Να είναι μια χρονιά που θα εκπληρώσει τις ατομικές και
συλλογικές ελπίδες και προσδοκίες, για ουσιαστική ανάκαμψη και ευημερία, που θα επουλώσει τις πληγές της κοινωνίας, που θα απελευθερώσει τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας και του τόπου μας, που θα βάλει γερά τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο. Μια χρονιά που θα δώσει την ευκαιρία και την δυνατότητα για αναγέννηση, για μια νέα πορεία.
Κοιτώντας του συμπολίτες μου, τους περήφανους νησιώτες στα μάτια, σήμερα, τους καλώ να δείξουν ομοψυχία και να δείξουμε όλοι μαζί, σε όλη την Ελλάδα, τι σημαίνει να είσαι νησιώτης, να είσαι αγωνιστής, να ξέρεις να κρατάς ψηλά το κεφάλι και στα δύσκολα και να παλεύεις για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον.
Το 2015, μπορεί και πρέπει να είναι η χρονιά των νησιών μας. Μας αξίζει και θα το επιτύχουμε.
Όχι άλλα λόγια λοιπόν. Ευχή και υπόσχεσή : Το 2015, χρονιά πράξεων, αλήθειας και καθαρών λύσεων.
Καλή χρονιά σε όλους!.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.
του συλλόγου Ναξίων Κρήτης
σας εύχονται ολόψυχα Χρόνια Πολλά,
ευτυχισμένο το 2015 με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας


ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ                                                                                
ΧΩΡΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ
Eύχομαι ολόψυχα το νέο έτος να χαρίσει υγεία , ευτυχία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Να είναι έτος ελπίδας , δημιουργίας και εθνικής ανάτασης για τον τόπο . Η χρονιά που έρχεται να είναι χρονιά αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής , ώστε με σταθερότητα και υπευθυνότητα να γίνει η ελληνική κοινωνία, μια κοινωνία προόδου και ευημερίας για όλα τα μέλη της .
Με ενότητα , κοινό βηματισμό και κοινή στόχευση , έχοντας ως σταθερές τις αξίες και τα ιδανικά , που στηρίχτηκε διαχρονικά η Ελλάδα να προχωρήσουμε όλοι μαζί . Απομονώνουμε τον λαϊκισμό , το ψέμα και τον διχασμό και προτάσσουμε την εντιμότητα , την αποτελεσματική δουλειά και την υπευθυνότητα και φεύγουμε με βήματα προς το μέλλον. Γιατί το αύριο ανήκει σε αυτούς που το οραματίζονται και το προετοιμάζουν . Με σεβασμό και αγάπη προς όλους εύχομαι το 2015 να ικανοποιήσει κάθε ατομική και συλλογική προσδοκία και να είναι η χρονιά που η Ελλάδα μας θα πορευτεί στο δρόμο που οδηγεί στην έξοδο από την κρίση. 
Πρωτοχρονιάτικο  μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη προς τους πολίτες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
Αγαπητοί συμπολίτες,
Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς που όλοι ευχόμαστε να είναι γεμάτη Υγεία, Δύναμη και Δημιουργία, στέλνω σε όλους σας τις πιο θερμές μου ευχές για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε, εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι η απαρχή μιας νέας δημιουργικής πορείας για την πατρίδα μας.
Τις ώρες αυτές, ας αφήσουμε κατά μέρος, όλα όσα μας πληγώνουν, όσα μας ταλαιπωρούν και όσα μας πικραίνουν. Στο τέλος μιας χρονιάς με μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα για όλους μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χρωστάμε στον εαυτό μας μια ανάσα χαράς και αισιοδοξίας. Η ψυχραιμία, η ωριμότητα και η αισιοδοξία, δεν πρέπει να μας εγκαταλείψουν
Ας γιορτάσουμε τον ερχομό του 2015, ευχόμενοι να φέρει την αισιοδοξία, το χαμόγελο και την πίστη για ένα καλύτερο μέλλον, με ειρήνη, υγεία, ατομικές και συλλογικές επιτυχίες. Διατηρώντας ισχυρή την πίστη και ζωντανή την ελπίδα ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα και τις αντιξοότητες των καιρών, μπορούμε να τα καταφέρουμε, εύχομαι ολόψυχα Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά.

                                                                Γιώργος Λεονταρίτης
                                                    Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια: