Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΡΟΚΟΠΙΟ ΣΤΙΣ 16/12/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΓΑΘΩΝ της ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ των ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Η Eπιτροπή Aγώνα για την Υπεράσπιση των Δημοσίων Αγαθών της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, σε συνεργασία με τους καθηγητές και μαθητές του1ου Γυμνασίου Νάξου, πραγματοποίησαν χθες, στην παραλία και τις λίμνες του Αγίου Προκοπίου, εκδήλωση – διαμαρτυρία η οποία είχε ως σκοπό της την ενημέρωση των μαθητών, την ευαισθητοποίησή τους και την
ανάδειξη της αντίθεσης τους στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες.
Οι μαθητές έκαναν μία ανθρώπινη αλυσίδα με τα σώματά τους και σχημάτισαν τη λέξη NAXOS S.O.S., προβάλλοντας έτσι στην πράξη και όχι στα λόγια την απόλυτη διαφωνία τους με την επιχειρούμενη εκποίηση της δημόσιας περιουσίας στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες. Η δράση βιντεοσκοπήθηκε από τον κ. Μ. Κοκκολιό και το βίντεο θα διακινηθεί από την Επιτροπή Αγώνα για την προώθηση των δράσεών της.
Ο αγώνας μας όμως δεν σταματάει εδώ.
Η Επιτροπή Αγώνα καλεί όλες τις σχολικές μονάδες του νησιού να ευαισθητοποιηθούν, αναλαμβάνοντας νέες δράσεις και συμμετέχοντας στον Αγώνα της Επιτροπής όπως έπραξε και το 1ο Γυμνάσιο Νάξου αξιοποιώντας την σχολική του εκδρομή.
Η Επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, καθηγητές, μαθητές καθώς και το κ.Μ. Κοκκολιό που βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της δράσης.
Η Επιτροπή Αγώνα ενημερώνει ότι η διεξαγωγή της δίκης στο Συμβούλιο της Επικρατείας που ήταν προγραμματισμένη για τις 5-12-2014, αναβλήθηκε λόγω αποχής των δικηγόρων και δεν έχει ορισθεί ακόμη τελική δικάσιμος.
Η Επιτροπή Αγώνα για την Υπεράσπιση των Δημοσίων Αγαθών της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων






Δεν υπάρχουν σχόλια: