Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Με 3-0 σετ τον ΖΑΟΝ τελείωσε τα φιλικά προετοιμασίας ο Πανναξιακός


 (12-25, 10-25, 11-25)
Η ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ τελειώνει τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας με μία άνετη νίκη επί του ΖΑΟΝ μέσα στο Ζηρείνιο και ανεβάζει στροφές εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο.
Τα κορίτσια της Νάξου χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα πέρασαν νικηφόρα από το Ζηρείνιο στον φιλικό αγώνα προετοιμασίας που
πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 14:00 κερδίζοντας τον ΖΑΟΝ με 3-0 σετ.
Στον σημερινό αγώνα ο προπονητής της ομάδας Ζόραν Κόβασιτς χρησιμοποίησε ΟΛΕΣ τις αθλήτριες που έχει στη διάθεση του και έκανε τις τελευταίες δοκιμές σε σχήματα απέναντι σε μία πολύ αξιόμαχη ομάδα, τον ΖΑΟΝ, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α2.
Πλέον η Κυκλαδίτικη ομάδα επιστρέφει στο νησί της Νάξου για την τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο πρώτο σερβίς της σεζόν.
Τα σετ: (12-25, 10-25, 11-25)

ΖΑΟΝ: Καρίνα Φιλιπιάνοβα, Γεωργία Αργυρίου, Μαρία Ντόνα, Αρετή Μπαφατάκη, Ντίνα Μάρκου, Εβίτα Ξηνταρά, Χρύσα Καντάρη, Κατερίνα Δαουλτζόγλου

Πανναξιακός ΑΟΝ: Κριστίνα Τσέσλιαρ, Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα, Γιώτα Διώτη, Σία Τοτσίδου, Άννα Σαλούστρου, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Ειρήνη Κελεσίδου, Τάνια Κιουτσιούκη, Αφροδίτη Λαδένη, Ελεάννα Πολίτη, Μίλιτσα Γιόβιτς, Κωνσταντίνα Πασσιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: