Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα για την κατάσβεση της Πυρκαγιάς που προκλήθηκε στις 2-10-2014 στην Κόρωνο.

http://koronostimes.blogspot.gr
 Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Κορώνου ευχαριστούν θερμά το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου για την άμεση ανταπόκριση και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Διοικητή και των Πυροσβεστών για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που προκλήθηκε από ανεγκέφαλους και είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να φτάσει μέχρι τα πρώτα σπίτια του οικισμού της Κορώνου, κινδυνεύοντας να χαθούν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.
Επίσης, ευχαριστούμε το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανώλη Μαργαρίτη, τον Αντιδήμαρχο κ. Τοτόμη Πρωτονοτάριο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φώτη
Μαυρομάτη, τους υπευθύνους της Πολιτικής Προστασίας κ.κ. Ιάκωβο Τσελέντη και Δημήτρη Γρυλλάκη καθώς και τους υπαλλήλους του Δασαρχείου, οι οποίοι είτε με τη φυσική τους παρουσία, είτε με τηλεφωνικές οδηγίες, βοήθησαν στην κατάσβεσης της φωτιάς. Τέλος ευχαριστούμε όλους τους χωριανούς μας και όλους εκείνους που παρευρέθηκαν και βοήθησαν με κάθε πρόσφορο τρόπο.
Καλούμε όλους τους παραπάνω εμπλεκόμενους φορείς, όπως εγκρίνουν και επισπεύσουν τη συνέχιση διάνοιξης δρόμου που είχε ξεκινήσει η Κοινότητα Κορώνου για τη δημιουργία αντιπυρικών και αντιπλημμυρικών ζωνών. Μετά την ανυπολόγιστη καταστροφή που προκλήθηκε από τη χθεσινή πυρκαγιά είναι πλέον επιτακτική ανάγκη η άμεση δημιουργία αντιπλημμυρικών ζωνών οι οποίες θα προστατεύσουν τον οικισμό της Κορώνου από τις βροχοπτώσεις του επερχόμενου χειμώνα.
Για το Τ.Σ. Κορώνου
Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Χουζούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: