Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΛΜΕ Νοτ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ: 24/ωρη απεργία την Τρίτη, στις 23/9/14

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΘΕΜΑ. ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ. ΤΡΙΤΗ 23/09/2014 . ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΜΕ Όλοι στην Απεργία την Τρίτη 23/9
Συνάδελφοι,
Το Πρωτοδικείο Αθηνών, στις 18/9/14, μετά από προσφυγή της κυβέρνησης, αποφάνθηκε πως η απεργία που είχε εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ στις 30/8/14 και με την οποία δίνονταν η δυνατότητα στις ομοσπονδίες και στα πρωτοβάθμια σωματεία του Δημοσίου να μην συμμετάσχουν στην
«αξιολόγηση», είναι παράνομη και καταχρηστική και ζήτησε την άμεση διακοπή της απεργίας- αποχής ενάντια στην αξιολόγηση. Το σκεπτικό της απόφασης είναι ότι η απεργία αυτή είναι «μια αμιγώς πολιτική απεργία».
Επίσης απαγορεύει την εξαγγελία στο μέλλον κάθε απεργίας με τα ίδια ή παρεμφερή αιτήματα! Έτσι αποφάσισε η δικαιοσύνη !!!
Συνάδελφοι, σε απλή γλώσσα, η παραπάνω απαγόρευση σημαίνει κατάργηση κάθε δικαιώματος στην απεργία, αφού το σύνολο των απεργιών κατατάσσονται ή μπορούν να καταταχθούν σε αυτήν την κατηγορία. Οπότε, από δω και στο εξής, όλες οι απεργίες είναι παράνομες!!!.
Η απόφαση αυτή του Πρωτοδικείου απαιτεί άμεση απάντηση.
Για το λόγο αυτό η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε 24/ωρη απεργία την Τρίτη, στις 23/9/14 και καλεί σε συμμετοχή όλους τους κλάδους του Δημοσίου.
Την Τρίτη, 23/9,έχουμε όλοι μας έναν ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην ΑΠΕΡΓΙΑ.
Δεν είναι η απεργία αυτή μια ακόμη «τουφεκιά» στον αέρα όπως λέμε για τις 24ωρες της ΑΔΕΔΥ. Όφειλε να απαντήσει άμεσα στην απόφαση αυτή. Όλες τις αποφάσεις για κινητοποιήσεις τις στέλνει πια στα δικαστήρια η κυβέρνηση .
Οι αποφάσεις για κινητοποιήσεις η μία μετά την άλλη κρίνονται παράνομες.
Με τη συμμετοχή μας υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας να απεργούμε!!!!
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΩΗ ΤΖΑΝΝΙΝΗ              ΚΑΡΑΚΑΣΟΓΛΟΥ ΔΗΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: