Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Αστυνομικά νέα απο Κουφονήσι και Σαντορίνη

Σύλληψη (1) ημεδαπού για παράνομη λειτουργία καταστήματος στο Κουφονήσι
Στις 06-08-2014 το πρωί συνελήφθη στο Κουφονήσι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κουφονησίου ένας 50χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε μπαρ χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας πέντε (5) αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις εξωτερικού
Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, πέντε υπήκοοι Συρίας (τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας από 22 έως 43 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωί οι κατηγορούμενοι μετέβησαν διαδοχικά στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών δελτίων ταυτότητας και διαβατηρίων διαφόρων ηθικοτήτων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε ξεχωριστές πτήσεις για Ιταλία και Γαλλία.
Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα δελτία ταυτότητας και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.\

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας δυο (2) αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση εξωτερικού
Συνελήφθησαν χθες (5.8.2014) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο υπήκοοι Συρίας ηλικίας 28 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών δελτίων ταυτότητας ιταλικών αρχών, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση για Ιταλία.
Τα πλαστά δελτία ταυτότητας και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: